Met Mijn Hypotheekdossier regelen uw klanten steeds meer zelf.

Zo kunnen uw klanten zich op ieder moment, lekker vanuit huis voorbereiden op het adviesgesprek en online de status van de hypotheekaanvraag volgen. Daarnaast hebben zij toegang tot een veilige omgeving waarin zij AVG-proof dossierstukken kunnen uploaden en te versturen.

Vanaf uw eigen website kunnen uw klanten binnen enkele minuten berekenen wat voor hen de maximale hypotheek is.

Op basis van het inkomen, verplichtingen, huidige woning, kosten woning en eigen geld wordt gekeken wat de lasten worden van het droomhuis dat uw klant op het oog heeft.

Uw klanten kunnen een account aanmaken voor Mijn Hypotheekdossier en zo stapsgewijs hun eigen financiële situatie in kaart brengen. In eigen tempo kunnen zij de voorinventarisatie doen en hierbij gebruik maken van brondata die door Ockto wordt opgehaald. Zo heeft uw klant automatisch de beschikking over zijn gegevens bij de Belastingsdienst, het UWV en Mijnpensioenoverzicht.nl. Zodra uw klant klaar is, ontvangt u de gegevens rechtstreeks in uw adviessoftware zodat u direct aan de slag kunt met het advies voor uw klant.

In Mijn Hypotheekdossier hebben uw klanten een persoonlijke mijn-omgeving waarin zij de status van het hypotheektraject kunnen volgen. Daarnaast kunnen uw klanten 'AVG-proof' de dossierstukken uploaden, versturen en ontvangen.

 

Mijn Hypotheekdossier uitproberen?

Uw DAK polissen en agentschappen in één pakket. Altijd en overal uw administratie bij de hand.

Demo