Voorstelronde | Wie is Betty Bijl?

Betty Bijl werkt op de hypothekenafdeling als hypotheekacceptant en houdt zich bezig met beheerzaken.

“Ik begin elke dag met plezier aan mijn werk en dat vind ik heel belangrijk!”, aldus Betty.

Wie is Betty?
Betty is 55 jaar en is woonachtig in het centrum van Ede. In de weekenden vindt ze het leuk om te shoppen met haar zus en ze past graag op bij de kinderen van haar broer. Verder is Betty graag buiten in de natuur om lange wandelingen te maken.

Hoe is Betty bij DAK gekomen?
Betty werkte hiervoor meer dan vier jaar gedetacheerd bij de ABN AMRO. Vorig jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging! Ze zocht op vacatures en vond op de website werkenbijDAK.nl de vacature voor hypotheekacceptant. Ondanks dat ze al jaren ervaring had als hypotheekacceptant vond ze het leuk om bij DAK nieuwe dingen te leren. Zo is ze sinds dit jaar begonnen met het oppakken van beheerzaken.

Wat doet Betty momenteel binnen DAK?
Betty houdt zich binnen beheer bezig met Ontslag Hoofdelijk Aansprakelijkheid (OHA), omzettingen, rentemiddeling en andere beheerverzoeken. Verder beantwoord ze telefonisch en per mail vragen van adviseurs. Ze vindt het leuk om adviseurs te helpen en te kijken wat haalbaar is.

Wat is Betty’s ervaring binnen DAK?

“Vanaf dag 1 bevalt het werk bij DAK me goed! De sfeer is heel prettig, collega’s zijn aardig en je kan altijd vragen stellen.”

Tip van Betty voor adviseurs!
Indien het gaat om Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid: Bij een Akte van verdeling mogen beide partners niet op hetzelfde adres staan. De vertrekkende partner moet een ander adres hebben. Als dit niet het geval is dan moet er een ontruimingsverklaring door de vertrekkende partner worden ondertekend en met een kopie legitimatiebewijs worden meegestuurd.