Disclaimer

DAK intermediairscollectief gaat uiterst zorgvuldig te werk met de informatie aangeboden via deze website.

DAK erkent op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor enige fout of gebrek in de inhoud van deze informatie, of voor enige fout of gebrek als gevolg van het gebruik van de verstrekte informatie. DAK kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.

Genoemde percentages op deze website zijn een indicatie. Het is mogelijk dat een verzekeraar naast deze percentages nog andere voorwaarden of beperkingen heeft op deze percentages. Houd er rekening mee dat genoemde percentages de maximaal te ontvangen provisies zijn. Bij kortere looptijden van de polis is het mogelijk dat deze provisies lager zijn. Dit kan van verzekeraar tot verzekeraar afwijken. Wij verwijzen te allen tijde naar de provisieregeling van de verzekeraar. Deze kun je opvragen bij de betreffende verzekeraar.

De afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Verstrekking aan en/of gebruik door anderen is niet toegestaan.

Contact | Ledenservice

We staan je graag te woord op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.