Nieuwe mijlpaal voor ‘DAK Compleet’

Eén jaar na introductie doorbreekt het verzekeringspakket ‘DAK Compleet’ de mijlpaal van 1 miljoen premievolume. Met bijna 2000 lopende pakketten en 300 actieve DAK Compleet-ambassadeurs laat DAK zien dat het nieuwe huismerkpakket goed aansluit bij de wensen van haar leden.


Tim Rijvers, Algemeen directeur DAK:
“DAK Compleet is ontstaan vanuit een behoefte bij onze leden aan een onderscheidend en exclusief verzekeringspakket. We zijn trots dat we met DAK Compleet de mijlpaal van 1 miljoen al zo snel hebben doorbroken. Een compliment aan alle adviseurs en DAK-collega’s die hier elke dag zo hard hun best voor doen. Met DAK Compleet bewijzen we dat we voor onze adviseurs met de juiste dingen bezig zijn!”

Samen ondernemen op basis van vertrouwen
Naast een compleet verzekeringspakket met elf particuliere schadeverzekeringen, hebben adviseurs die lid zijn bij DAK ook de mogelijkheid om meer ‘in de driverseat’ te gaan zitten. Zij hebben met DAK Compleet de mogelijkheid om zelf schades te behandelen, uit te laten betalen en invloed uit te oefenen op de premie van het DAK Compleet pakket. Het uitgangspunt hierbij is een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een gezond portefeuilleresultaat en de mogelijkheid voor een adviseur om meer zelf te kunnen doen.

Ronald van de Stolpe, Manager Verzekeringen DAK:
“Uit de samenspreeksessies met onze leden weten we dat adviseurs graag meer zelf willen doen. Door zelf aan de slag te gaan met reguliere risico’s en het ‘a la minute’ kunnen uitbetalen van schades, ontstaat er bij adviseurs een nog betere binding met de klant. De tijdswinst die de adviseur en onze collega’s daarmee winnen steken we in meer persoonlijke ondersteuning voor de complexere risico’s. Een passende oplossing voor iedere klant, daarmee maken we samen met onze adviseurs het verschil!

Meer gemak bij DAK
Om adviseurs nog beter te helpen bij het verzekeringsadvies introduceerde DAK onlangs de DAK Advies Assistent. Adviseurs kunnen zo met een paar klikken het volmacht én provinciale aanbod bij DAK naast elkaar leggen en heel snel voor hun klant een goede vergelijking maken. Alle klant- en polisgegevens worden automatisch opgehaald uit het eigen CRM-pakket en zijn direct paraat om te gebruiken bij de vergelijking. Heeft de adviseur de vergelijking met zijn klant besproken, dan kan de verzekering direct vanuit de vergelijking worden aangevraagd.

Over DAK Compleet
DAK Compleet is een exclusief verzekeringspakket bestaande uit de elf meest gesloten particuliere verzekeringen. Het pakket is op maat gemaakt voor de leden van DAK met eigen voorwaarden, pakketkorting en vaak een top drie premie. Om goede voorwaarden te combineren met een scherpe premie is het pakket zorgvuldig samengesteld en afgestemd met volmachtpartners rhion, a.s.r., ARAG en Midglas.