Voorstelronde | Wie is Wim Adelaar?

Wim Adelaar werkt inmiddels 3,5 jaar op de hypothekenafdeling als hypotheekacceptant en behandelt hypotheekaanvragen van veel diverse hypotheekverstrekkers.

“Ik vind hypotheekacceptatie een mooi vak en vind het leuk om adviseurs goed te helpen.”

Hoe is Wim bij DAK gekomen?
Wim werkte tot zijn 53ste als ondernemer in zijn eigen sportwinkel. In 2015 was het tijd voor wat nieuws! Het ondernemerschap was na meer dan 23 jaar niet uitdagend genoeg meer en hij wilde in het weekend graag meer vrije tijd hebben, om met zijn vrienden te wielrennen. Hij solliciteerde bij DAK en ging in gesprek met Gerny Ligtenbarg, Manager Hypotheken. Nadat hij zijn WFT en WFT Hypothecair Krediet had gehaald kon hij gelijk aan de slag! Eerst goed meekijken met andere hypotheekacceptanten en daarna zelf aan de slag, want volgens Wim leer je zo het meest! En het mooiste is, dat Wim momenteel elke dag op de fiets naar zijn werk gaat.

“Het leuke aan DAK is dat collega’s je altijd willen helpen! Ze willen allemaal dat je het goed doet en beantwoorden graag je vragen.”

Wat is Wim zijn ervaring binnen DAK?
“Bij DAK wordt je goed geholpen! Elke dag leer je weer nieuwe dingen. Er lopen ook veel ervaren collega’s, waar ik ervaring uit haal.”, aldus Wim.

Tip van Wim!
De Hypobieb in Hypact Hub biedt vaak uitkomst! Adviseurs hebben regelmatig de vraag bij welke geldverstrekker welke voorwaarden horen. De HypoBieb is één plek waar je voor alle hypotheekverstrekkers gemakkelijk alle acceptatienormen en voorwaarden kunt terugvinden. Daarnaast heb je hier ook direct inzage in de productkaarten, hypotheekgidsen en beheerformulieren. Alles wordt allemaal automatisch door MoneyView up-to-date gehouden.