Verduurzaming

Geef je klanten toegang tot verduurzamingsadvies

Driekwart van de huiseigenaren wil verduurzamen. Voor lagere lasten, meer comfort, of om bij te dragen aan een groenere wereld. Veel mensen weten alleen niet hoe, of waarmee ze moeten beginnen. DAK maakt verduurzamen gemakkelijk: voor jou en je klant. Een kans voor jou om je klanten hiermee te helpen en het verschil te maken!

Jouw rol begint natuurlijk met advies over de financiering. Via DAK bied je je klanten een ruime keuze aan groene hypotheken. Bovendien geef je je klanten toegang tot verduurzamingsadvies en alle installatiewerk. Je hoeft zelf geen expert in verduurzaming te zijn: De Energiebespaarders regelen alles. En zoek je een hypotheek die klanten beloont als ze een onzuinige woning verduurzamen? Dan kies je voor Groene Hart Hypotheken: exclusief voor DAK-leden!

De Energiebespaarders

Voor advies over verduurzaming schakel je de specialisten van De Energiebespaarders in. De Energiebespaarders werken samen met onder andere MUNT Hypotheken, Lot Hypotheken én Groene Hart Hypotheken. Zij nemen het hele traject voor je klant uit handen: van de Energiescan tot en met de installatie en garantie.

Groene Hart Hypotheken

Verduurzamen zonder gedoe, met financiering én alle regelwerk. Ook en juist voor mensen met woningen met een nog ongunstig energielabel. Dat is ons uitgangspunt. Want bij Groene Hart Hypotheken vinden we dat iedereen moet kunnen verduurzamen! En wij maken dat voor jou én je klant heel makkelijk.

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

De voordelen van verduurzamen met DAK:

  • Uitgebreide trainingen, zodat je goed beslagen ten ijs komt
  • Meerwaarde voor je klanten, omdat je ze oplossingen biedt voor zowel de financiering als het uitzoek- en installatiewerk
  • Toegang tot een breed aanbod groene hypotheken, inclusief Groene Hart Hypotheken