DAK Verzekeringen

Toegang tot de verzekeringsmarkt

Echt objectief advies dat past bij jouw klanten, vraagt om toegang tot de beste verzekeringsproducten. Die toegang krijg je bij DAK. Welke verzekering het beste bij je klant past? Op wijzijndak.nl, onze ledenomgeving, vind je een helder overzicht van alle producten en aanbieders, inclusief vergelijkers.

Wij hebben een provinciaal aanbod van meer dan 120 gerenommeerde verzekeraars en een breed volmachtassortiment. En wil je verzekeringen onder je eigen naam en logo aanbieden? Dat kan met de huismerkproducten van DAK! Onze verzekeringen zijn samen met en exclusief voor onze leden ontwikkeld.

Met DAK Verzekeringen sneller op de markt inspelen

Onze huismerkproducten zijn qua voorwaarden en dekking concurrerend in de markt. Ook heb je met het nieuwe aanbod van DAK Verzekeringen meer invloed op de premie van de polis. Dit systeem maakt het bovendien mogelijk om sneller op de markt in te spelen en nieuwe functies te ontwikkelen.

Tijd overhouden voor je praktijkadvies

Soms heb je als adviseur behoefte aan hulp van ervaren professionals die je helpen met complexe en zakelijke verzekeringsvraagstukken, bij overvoer of met schade. En wat denk je van de opvang van je binnendienst? Iemand die met verstand van zaken je klant te woord staat als je op pad bent, of aan wie je administratief werk uit handen kunt geven?

Wij vinden dat je alle tijd en ruimte moet krijgen voor je adviespraktijk. Daarom nemen we je graag zoveel mogelijk werk uit handen! Onze Wft-gecertificeerde medewerkers staan voor je klaar, want een oplossing voor alle vragen vinden we samen. Ook voor zakelijke verzekeringen.

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Als lid van DAK heb je toegang tot:

  • Een groot aanbod particuliere en zakelijke verzekeringen
  • De concurrerende huismerkproducten van DAK Verzekeringen
  • Het verzekeringsportaal voor vergelijken, sluiten en beheren