Groene Hart Hypotheken

Verduurzamen zonder gedoe, met financiering én alle regelwerk. Ook en juist voor mensen met woningen met een nog ongunstig energielabel. Dat is ons uitgangspunt. Want bij Groene Hart Hypotheken vinden we dat iedereen moet kunnen verduurzamen! En wij maken dat voor jou én je klant heel makkelijk.

Als adviseur speel jij een centrale rol: jij kent je klanten en hun behoeftes. En die klanten help je nu niet alleen met de financiering, maar ook met de specialisten van De Energiebespaarders die alle uitzoek- en regelwerk uit handen nemen. Exclusief bij Groene Hart Hypotheken is de uitgebreide woningopname (de Energiescan) gratis, terwijl je klant geniet van hoge kortingen voor het complete advies inclusief offertes én de certificering van het nieuwe energielabel na uitvoering van de werkzaamheden. Twee stappen verbetering, of verbetering van energielabel B naar A, betekent namelijk rentekorting!

De eerste zoekfunctie Duurzaam Adviseur

Heb je het opleidingstraject helemaal gevolgd, dan nemen we je op in de zoekfunctie op de website van Groene Hart Hypotheken. Dit is de eerste zoekfunctie in Nederland voor duurzaam adviseurs!

Heb je vragen over Groene Hart Hypotheken? We helpen je graag.

Wanneer mag je het product aanbieden?

  • Je bent lid van DAK , want het product is exclusief voor leden
  • Je volgt de opleiding Adviseur Duurzaam Wonen, of hebt die al gevolgd
  • Je volgt de uitgebreide onboarding bij DAK, zodat je het product door en door kent