Agenda

Jouw vakgebied is constant in beweging

Dus beweeg mee! Graag houden wij je met onze webinars en bijeenkomsten op de hoogte van alle ontwikkelingen die spelen binnen je vakgebied en onze dienstverlening. Ken je ons nog niet? Dan is deelname aan een van onze sessies een mooie gelegenheid om (op afstand) kennis te maken met onze diensten en expertise, en de mensen achter DAK.

Meld je aan voor onze webinars

  • Maak kennis met DAK
  • Blijf op de hoogte
  • Vergroot je productkennis
  • Breid je netwerk uit

Webinars

DAK Academy Binco
6 april om 12:00 uur

Adviseren is het leukste wat er is, toch? Wij vinden dat jij alle tijd en ruimte moet krijgen om je ambities waar te maken en te ondernemen op de manier die het beste bij jou past. De commerciele binnendienst van Binco gaat je daarbij helpen. Meld je aan voor dit webinar en maak kennis met Binco.

DAK Academy Hypotheken
13 april om 12:00 uur

Online rondetafelgesprek met hypotheekverstrekkers, adviseurs en andere prominenten uit de hypotheekbranche over commerciële kansen die zich voordoen in je portefeuille. Bijvoorbeeld verduurzaming en subsidies, mobiliteit, verzekeringen en andere beheerzaken die betrekking hebben op de hypotheek van jouw klant.

Terugkijken

DAK Academy | ±45 min.
Rondetafelgesprek Verduurzaming

Online rondetafelgesprek over het belang van verduurzaming in het adviesgesprek. Hoe belangrijk is dit voor jouw klanten? Samen in gesprek met De Energie-bespaarders en hypotheekverstrekkers.

DAK Academy | ±45 min.
Introductie DAK Autolease/Mobiliteit

Ben jij al thuis in het adviseren van autolease en mobiliteit? Fasten your seatbelt! Aan het woord: Tim Rijvers, algemeen directeur van DAK, Maik Dielissen en Joeri Joosen van Autoleaseman.