DAK Hypotheken

Samen een oplossing vinden voor jouw klant

De ene hypotheekwens is de andere niet. Hoe mooi is het dan om de keuze te hebben uit de producten van dertig geldverstrekkers? En wat in deze oververhitte markt ook heel belangrijk is: snel een renteaanbod en finaal akkoord krijgen. Nog meer voordelen van samenwerken met DAK Hypotheken?

Dat begint met 100% inzicht in het volledig elektronische proces. Je volgt als DAK-lid al je hypotheekdossiers in je persoonlijke Hypotheekportaal bij DAK.

Binnen één werkdag een renteaanbod

Hebben wij offertevolmacht van de geldverstrekker waar je de aanvraag wilt laten doen? Dan doen wij binnen één werkdag een renteaanbod. Wij hebben die volmacht van alle geldverstrekkers die ermee werken. Hebben we geen offertevolmacht, dan zijn we natuurlijk afhankelijk van de doorlooptijd van de geldverstrekker.

Voorbespreken

Wil je voor maatwerk een aanvraag met ons voorbespreken, bijvoorbeeld als je klant een pand deels zakelijk en deels privé wil gebruiken? Dat kan. Onze senior-acceptanten doen het zoekwerk in de hele markt. Zo kom je samen tot gepersonaliseerde oplossingen voor klanten.

Beoordeling complete dossiers binnen één werkdag

Hebben wij het getekende rentevoorstel met alle stukken ontvangen? Dan beoordelen we de aanvraag binnen één werkdag.

Finaal akkoord

Is het dossier volgens de acceptant compleet en in orde? Dan sturen we het door naar de geldverstrekker voor finaal akkoord. Zowel per email als in je persoonlijke Hypotheekportaal houden we je op de hoogte van de status. Wij zetten ons in om het finaal akkoord zo snel mogelijk te krijgen.

Volg dossiers via jouw persoonlijke Hypotheekportaal

In je Hypotheekportaal vind je alle actuele informatie en de voortgang van je dossier. Ook heb je toegang tot de actuele rentes, voorwaarden, vergelijkers en formulieren. Maar omdat wij afhankelijk zijn van onze leveranciers, kun je hieraan geen rechten ontlenen.

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Met DAK:

  • Kun je sparren met onze deskundige hypotheekacceptanten
  • Beschik je over meer dan 30 geldverstrekkers en 19 volmachten plus altijd up-to-date rentepercentages
  • Kun je meerwaarde bieden, bijvoorbeeld dankzij ons verduurzamingsaanbod