Service

Wij nemen je graag werk uit handen

Een goed hypotheekadvies: daar sta jij voor als onafhankelijk adviseur. Dankzij jouw persoonlijke klantenbinding weet je precies waar je klant behoefte aan heeft. Zoals lagere lasten, een hypotheek voor een bedrijfspand of financiering van verbouwingen en verduurzaming. Om te zorgen dat je genoeg tijd hebt voor je klant, nemen we je graag zoveel mogelijk administratief en uitzoekwerk uit handen met onze aanvullende diensten en abonnementen.

Dossier Compleet Service

Het regelwerk dat bij een hypotheekadvies komt kijken, kan veel tijd kosten. Wil jij je focussen op het advies? Geef dan het bemiddelingstraject van een hypotheekdossier uit handen. Onze klantgerichte, deskundige bemiddelaars maken samen met jouw klant het dossier compleet tot en met het finaal akkoord.

Zakelijke inkomensanalyse

In de ori├źntatiefase is het belangrijk te weten wat de leencapaciteit van een zelfstandige is. Met een inkomensanalyse weet je direct bij welke geldverstrekker je terecht kunt. DAK Hypotheken werkt samen met Validatie Instituut Inkomensvaststelling Zelfstandigen om op jouw verzoek het zakelijke inkomen van je klant te analyseren.

Opvang binnendienst

Wij vinden dat zelfstandig adviseurs tijd en ruimte moeten krijgen om te adviseren en te ondernemen. Daarom hebben wij Binco geïntroduceerd: jouw flexibele binnendienst. Binco koppelt ervaren vakgenoten aan jouw binnendienst en neemt je het uitzoek- en regelwerk uit handen.

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!