Dossier Compleet Service

Het regelwerk dat bij een hypotheekadvies komt kijken, kan veel tijd kosten. Voor je klant, die alle informatie moet verzamelen, maar ook voor jou. Wil jij je focussen op het advies? Geef dan het bemiddelingstraject van een hypotheekdossier uit handen. Onze klantgerichte, deskundige bemiddelaars maken samen met jouw klant het dossier compleet tot en met het finaal akkoord.

Voortgang dossiers volgen

Maak je gebruik van deze service, dan nemen we direct na het indicatieve voorstel contact met je klant op om het traject uit te leggen. De koppeling met Ockto maakt dat heel eenvoudig.

Vraagt je klant advies, dan nemen we contact met je op, want advies is jouw kracht. Ook regel jij zaken als de eventuele overlijdensrisicoverzekering, SVN-starterslening of inkomensverklaring zelfstandigen met je klant.

Taxatieservice

Je kunt ervoor kiezen de taxatie door ons te laten verzorgen. Die laten we dan uitvoeren door Filtrex.

Goed om te weten

Vanuit de zorgplicht blijf je verantwoordelijk voor het bewaken van belangrijke data en noodzakelijke acties in het dossier. Wij doen er alles aan om je daarin te ondersteunen en attenderen je als data dreigen te worden overschreden.

Heb je vragen over de Dossier Compleet Service? We helpen je graag!

Voordelen van de Dossier Compleet Service:

  • Een aanzienlijke tijdsbesparing
  • Kostenbesparing, omdat je minder administratief werk hebt
  • Omzetverhoging, want je hebt meer tijd om je klanten te adviseren