Geldverstrekkers

Uw adviseur heeft via DAK toegang tot een aantal geldverstrekkers. Dit zijn onder andere Credivance, DEFAM, Interbank, BNP, Qander en Nationale Nederlanden. Elke geldverstrekker heeft zijn eigen unieke voordelen en voorwaarden. Vraag uw adviseur om meer informatie en voor een advies wat op uw situatie van toepassing is. Zo weet u zeker dat u niet voor onverwachte situaties komt te staan.

DEFAM

DEFAM verstrekt al meer dan dertig jaar leningen en kredieten aan particulieren. Dit doen zij uitsluitend via professionele adviseurs. Een lening afsluiten via DEFAM is daardoor altijd persoonlijk en verantwoord. DEFAM is onderdeel van ALFAM Consumer Credit. DEFAM heeft vier soorten leningen: de Persoonlijke Lening, het Doorlopend Krediet, de Huiseigenaar Persoonlijk Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet. De laatste twee leningen zijn er speciaal voor mensen die een eigen huis hebben. Daardoor kan hen een extra aantrekkelijk tarief worden geboden.

Interbank

Interbank is gespecialiseerd in een aantal kredieten, zoals restschuldfinanciering, beter wonen financiering en een persoonlijke lening. Een restschuld kan verhuisplannen in de weg staan, maar dankzij een Restschuldfinanciering hoeven de verhuisplannen niet de ijskast in, ook niet wanneer de huidige woning onder water staat. Woningverbetering meefinancieren in een (tweede) hypotheek is vaak lastig. Interbank biedt uw klanten een alternatief, waardoor de verbouwplannen toch kunnen doorgaan. Een Persoonlijke Lening is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt gedurende een vooraf afgesproken looptijd. 

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden biedt voor particulieren twee vormen van consumptief krediet aan; het Doorlopend krediet en de Persoonlijke lening. Producten hebben scherpe rentes en heldere voorwaarden. Zoals bijvoorbeeld het boetevrij aflossen van de persoonlijke lening.

Qander

Qander biedt voor particulieren zowel Doorlopend krediet als een persoonlijke lening aan. Ze bieden al 20 jaar financiële producten en diensten. Qander vindt het belangrijk dat klanten verantwoord lenen en raden aan dat u alleen leent wat u precies nodig heeft.

BNP

BNP Paribas Personal Finance maakt onderdeel uit van BNP Paribas en richt zich in Nederland op consumptieve kredieten met het product 'de Persoonlijkste Lening'.