Voorstelronde | Wie is Miranda Voskuilen?

Nieuws

Miranda Voskuilen is 54 jaar jong en ze woont sinds vorig jaar weer in haar geboortedorp Hoogland.

Hoe is Miranda bij DAK gekomen?
Nadat Miranda klaar was voor een carrière switch, ging ze op zoek naar een nieuwe baan. Een manager waar ze al vaker mee had samengewerkt, attendeerde haar op een baan bij DAK als coördinator Kwaliteit en Proces voor de afdeling Hypotheken. Voor ze het wist ging ze een maand later aan de slag bij DAK. Hier stuurde ze voornamelijk het team aan en was ze bezig was met het opleiden van nieuwe mensen. In de loop der tijd kwamen er steeds meer werkzaamheden bij zoals de audit, compliance werkgroep, project klanttevredenheid en nog een aantal zaken. Ook werd de afdeling Hypotheken anders ingericht. Sinds juli vorig jaar richt ze zich meer op de kwaliteit en het proces bij de afdeling Hypotheken. Ook werkt ze nog met veel enthousiasme nieuwe collega’s in!

“Ik vind dat wij onze adviseurs klantvriendelijk moeten helpen en we moeten altijd een extra stap zetten richting de adviseurs.”

Wat is je ervaring binnen DAK Miranda?
“Ik ervaar DAK als een erg prettig bedrijf. Je wordt hier als werknemer echt gezien. De lijnen zijn heel kort en er is een open cultuur. Ook vind ik het mooi dat iedereen elkaar spreekt en dat de deur van onze directie altijd open staat. Tot slot vind ik het zo leuk dat wij heel vaak verrast worden met leuke attenties met een persoonlijke noot!

Heb je nog tips of tricks voor adviseurs?
Blijf vooral in gesprek met ons!