Mobility Lease Platform lanceert het grootste mobiliteitsadviesnetwerk van Nederland

Nieuws Persbericht

Mobility Lease Platform (MLP) heeft vandaag zijn deuren geopend als centraal platform tussen het aanbod van en de vraag naar mobiliteitsoplossingen. Samenwerkingspartners DAK Mobiliteit, Autoleaseman en UrbanEazy zijn als eerste partijen gekoppeld aan MLP. Als nieuwe mobiliteitsprovider brengt DAK Mobiliteit wielen en financiering samen voor de beste mobiliteitsdeal, het beste advies en het beste financiële pakket via een netwerk van 1.500 advieskantoren en 2,5 miljoen eindklanten. Tegelijkertijd zet MLP de deuren nog verder open voor andere samenwerkingsverbanden in de intermediaire markt, waar ook de eerste gesprekken al voor worden gevoerd.

  • Mobility Lease Platform introduceert een sterke en professionele collectiviteits- en servicepropositie op het gebied van mobiliteit.
  • DAK Mobiliteit brengt wielen en financiering samen voor de beste mobiliteitsdeal, het beste advies en het beste financiële pakket
  • Netwerk met 1.500 advieskantoren en 2,5 miljoen eindklanten

Autoleaseman en DAK Intermediairscollectief hebben hun strepen in hun respectievelijke vakgebieden al ruimschoots verdiend. Samen met dochterbedrijf UrbanEazy biedt Autoleaseman een breed pakket aan mobiliteitsproducten, samengesteld volgens de richtlijnen voor het Keurmerk Private Lease, met een focus op gebruik in plaats van bezit. DAK Intermediairscollectief viert dit jaar zijn 40-jarig bestaan als één van de grootste adviescollectieven in hypotheken en verzekeringen van ons land. Via Mobility Lease Platform krijgen Autoleaseman en UrbanEazy met DAK Mobiliteit de beschikking over een ongekend groot netwerk van mobiliteitsadvieskantoren, terwijl de 1.500 aangesloten leden bij DAK hun klanten een compleet nieuw product kunnen presenteren in de vorm van mobiliteitsadvies op maat. De samenwerking die DAK en Autoleaseman al hadden wordt hiermee sterk uitgebreid en past uitstekend binnen maandlastenadvisering.

Sterke collectiviteits- en servicepropositie
“De ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit gaan momenteel razendsnel, waarbij het 100% zeker is dat leasing en elektrificatie elkaar gaan vinden,” aldus Maik Dielissen, algemeen directeur van Autoleaseman en medeoprichter van Mobility Lease Platform. “Met Autoleaseman en UrbanEazy koppelen we nu al de beste deal aan de beste financieringsvorm. De samenwerking binnen de Mobility Lease Platform joint-venture biedt ons nu de mogelijkheid om ons pakket met DAK Mobiliteit via een ongekend groot adviesnetwerk onder de aandacht van miljoenen klanten te brengen.”

Mobiliteit als nieuw adviesdomein
Ook Tim Rijvers, algemeen directeur van DAK Intermediairscollectief en medeoprichter van Mobility Lease Platform, is overtuigd van de onbegrensde mogelijkheden die de joint-venture aangesloten partijen biedt. Het huidige DAK Autolease-aanbod was al een succesvolle uitbreiding op de adviesmogelijkheden van onze adviseurs. Met DAK Mobiliteit gaan we nog veel verder en introduceren wij mobiliteit als nieuw adviesdomein bij onze 1.500 aangesloten leden,” verklaart Rijvers. “Voor hen vormen de producten van Autoleaseman en UrbanEazy een prachtig middel om de activiteiten verder te verduurzamen en uit te breiden. DAK Mobiliteit is een mooie nieuwe opening om de eindklanten van onze kantoren mobiliteitsadvies op maat als nieuw product aan te kunnen bieden.”

Toekomstbestendig
Mobility Lease Platform, de joint-venture achter DAK Mobiliteit, zit ondertussen niet stil en ontwikkelt nu al aanvullende mobiliteitsinitiatieven voor de nabije toekomst. “MLP is opgericht en gebaseerd op een langdurig partnership met huidige en nieuwe, toekomstige partners,” verklaart Tim Rijvers. “Dat betekent dat we door blijven investeren in nieuwe mogelijkheden om Mobility Lease Platform nog toekomstbestendiger te maken.”

Over Autoleaseman en UrbanEazy
Onder het motto ‘Altijd de beste deal’ bieden Autoleaseman en dochter UrbanEazy een breed pakket aan mobiliteitsproducten met een focus op gebruik in plaats van bezit. Daarbij lopen de gebruiksmogelijkheden uiteen van één tot zestig maanden, met een financieel product op maat als basis, samengesteld volgens de richtlijnen voor het Keurmerk Private Lease.

Voor meer informatie over DAK Mobiliteit: www.mobilityleaseplatform.nl