Introductie nieuwe WOONverzekering van Unigarant!

Nieuws Persbericht

DAK presenteert met trots de nieuwe WOONverzekering van Unigarant en is daarmee de eerste serviceprovider die deze pakketverzekering in de volmacht aanbiedt. Het nieuwe pakket is nu exclusief beschikbaar voor de leden van DAK.

De introductie van het nieuwe verzekeringspakket is snel tot stand gekomen. Mede door de goede samenwerking tussen Unigarant, DAK Volmacht en IT-partner Comparity kon het pakket in korte tijd worden toegevoegd aan het portaal DAK Verzekeringen. Met de introductie van het pakket van Unigarant geeft DAK daarmee invulling aan de wens van veel leden om het volmacht aanbod te verbreden.

Ronald van de Stolpe, manager DAK Verzekeringen:

”Met deze WOONverzekering verleggen we de verzekeringsgrenzen door 10 jaar nieuwwaarde te bieden in de inboedelverzekering.”

De Unigarant WOONverzekering
De WOONVerzekering van Unigarant bestaat uit een Opstal-, Inboedel-, Aansprakelijkheids-, Rechtsbijstand- en Ongevallenverzekering. In een latere fase wordt de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering toegevoegd. Met de ruime dekkingen en scherpe premiestelling is de WOONverzekering een interessante uitbreiding van het huidige volmacht aanbod. Zo biedt dit pakket een zeer complete dekking met onder andere garantie tegen onderverzekering bij de opstal- en inboedelverzekering, tien jaar nieuwwaarde bij diefstal of totaal verlies van inboedel en een aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin tot € 2.500.000,- per schadegebeurtenis zonder eigen risico.

Meer gemak met DAK Volmacht
De Unigarant WOONverzekering is exclusief voor de leden van DAK binnen haar volmachtbedrijf beschikbaar. Het sluiten en beheren van het pakket gebeurt binnen het voor hun bekende verzekeringsportaal DAK Verzekeringen. Zo beschikken de leden over een mooie nieuwe propositie waarbij zij kunnen rekenen op de vertrouwde DAK-service.