Een schade ingediend? Dit zijn onze experts!

Nieuws

Ben jij benieuwd wie wat doet als je een schade indient bij DAK? Graag stellen we ons vaste team aan je voor: Frans Wilken, Anita van den Broek, Max Paalvast en Tim Willemsen. Daarnaast krijgen we momenteel tijdelijk extra ondersteuning van Coen Pelle, Mustafa Erdem en Ruud Muller. 

Frans Wilken
‘Het is geweldig om met het schadeteam continue te zoeken naar oplossingen om de behandeling en service te verbeteren! Helemaal als de adviseur een schadepost was ontgaan en deze door DAK wel werd gezien en voldaan.’

Frans is sinds 1 december 2020 werkzaam als Senior Schadebehandelaar. Hij stuurt DAK Schade vakinhoudelijk aan, voert interne controles uit en werkt mee aan de behandeling van schades. Zijn enorme ervaring heeft hij vooral opgedaan als acceptant en schadebehandelaar bij Volkswagen Verzekering Service, op zowel de particulier als de groot zakelijke afdeling. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij een groot verzekeringskantoor, waar hij multi-branche schade behandelde. Daarnaast heeft Frans bij een vastgoedonderneming kennis en ervaring opgedaan met schadeafwikkeling voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’ s).

 

Tim Willemsen
‘Ik vind het altijd leuk als ik samen met mijn collega’s en aangesloten adviseurs een dossier kan bespreken waar maatwerk bij komt kijken! Situaties zijn niet altijd hetzelfde en soms is een verzekerde al heel erg geholpen met een luisterend oor. Een tevreden klant, is een tevreden adviseur en dat geeft mij voldoening.’ Tim werkt inmiddels ruim twee jaar bij DAK als schadebehandelaar. Hij is voornamelijk bezig met het behandelen van schadedossiers.

Binnen de afdeling zijn wij allemaal bezig om schades van A tot Z af te handelen. Dit houdt in dat wij dekkingen beoordelen, schades uitkeren of afwijzen en veel overleggen met adviseurs, experts en herstellers.

Tim heeft ervaring opgedaan bij AON via YoungCapital waar hij zich op de afdeling claimcenter in Breda bezig hield met nieuwe schademeldingen en daarvoor veel contact onderhield met experts, klanten en reparateurs.

 

Max Paalvast
‘Het leukste aan mijn werk vind ik de combinatie van inhoudelijke schadebehandeling, sparren met collega’s en het verschil kunnen maken voor een klant.’ Hoewel Max pas een krap jaar bij DAK werkt heeft hij al wel bijna vier jaar ervaring opgedaan bij een andere serviceprovider. Naast het behandelen van schades, is hij bezig met het optimaliseren van ons nieuwe schadesysteem CED Connect. Naast deze werkzaamheden verzorgt hij ook de klachtenbehandeling voor DAK Schade.

 

Anita van den Broek
‘Ik vind het rekenen en oplossen van de ‘puzzels’ die in schadedossier(s) ontstaan erg leuk aan mijn werk! De uitdaging is telkens weer om schade op grond van de voorwaarden en de polis ten opzichte van de klant van onze aangesloten adviseurs zo goed mogelijk te behandelen.’

Anita is sinds mei 2022 werkzaam als schadebehandelaar bij DAK en behandelt alle voorkomende schades. Hierbij heeft zij veel contact met de expertisebureaus en herstelbedrijven. Sinds kort fiatteert ze ook schades en voert ze (interne) audits uit. Zij heeft vanaf 1995 in de verzekerings- en schadebranche gewerkt en heeft dus een enorme kennis en ervaring. Sinds 2002 werkte ze als schadebehandelaar bij een volmachtbedrijf als uitvoerder van de volmacht en als tussenpersoon.