DAK Volmacht en rhion introduceren nieuwe volmachtlijn

Nieuws Persbericht

Vandaag introduceert DAK samen met volmachtgever rhion nieuwe verzekeringen in de volmacht. Naast een inboedel-, woonhuis- en aansprakelijkheidsverzekering, breidt DAK het aanbod daarmee ook uit met een nieuwe autoverzekering.

De samenwerking tussen DAK en rhion, onderdeel van de Rheinland versicheringsgruppe, is gestart op 1 januari 2020. Op die dag tekende rhion mee als volmachtgever in de volmachtpool van de huismerkproducten van DAK Volmacht. Vandaag, ruim een jaar later, wordt de samenwerking verder uitgebreid en introduceren de partijen gezamenlijk een nieuwe lijn aan verzekeringen.

Rob van Rietschoten, Senior Volmachtmanager rhion:

”We hebben vertrouwen in de kennis en ervaring van DAK Volmacht. Door deze samenwerking stellen we samen adviseurs in staat om met onderscheidende proposities te acteren!”

Scherpe premie en goede voorwaarden

De nieuwe verzekeringen van rhion zijn ontwikkeld op basis van de wensen en behoeften van de markt. De verzekeringen worden in pakketvorm gesloten en hebben naast heldere voorwaarden een aantrekkelijke premie. Ook kunnen de nieuwe verzekeringen via DAK als ‘white-label’ worden aangevraagd, waarmee adviseurs deze onder eigen naam uit brengen en zo hun onderscheidende propositie versterken.

Tim Rijvers, Algemeen directeur van DAK:

”Wij zijn enorm trots op deze samenwerking. De producten van rhion zijn een welkome toevoeging aan de markt en aan ons volmacht aanbod. Rhion is wendbaar en spreekt de taal van onze leden!”

Over rhion

Rhion is bijna een jaar actief als nieuwe verzekeraar op de Nederlandse volmachtmarkt. Sinds de start in oktober 2019 is er veel bereikt. Sinds 1 januari 2020 tekent rhion mee in verschillende pools en verzorgen ze op meerdere pools de lead. Tegelijkertijd is rhion gestart met de ontwikkeling van eigen rhion producten. Op dit moment bestaat het aanbod uit een inboedel-, woonhuis-, aansprakelijkheids- en autoverzekering.