DAK Hypotheken en a.s.r. verbeteren samenwerking

Nieuws Persbericht

Hypotheekadviseurs hadden bij DAK al toegang tot de hypotheken van a.s.r., maar door de nieuwe en verbeterde samenwerking tussen DAK en a.s.r. zijn de lijnen met de adviseur korter en genieten de leden van scherpe rentetarieven en snellere doorlooptijden.

De samenwerking tussen DAK en a.s.r. gaat al ver terug. Met deze volgende stap wordt het aanvraagproces verder geoptimaliseerd en staan er bij DAK toegewijde hypotheekacceptanten klaar die de producten en voorwaarden van a.s.r. goed kennen. Adviseurs kunnen bij DAK terecht voor een snelle offerte, maar ook met vragen over de unieke a.s.r. oplossingen voor onder andere starters, senioren en verduurzaming.

Arjen Bijlsma, Sales & Marketing a.s.r. hypotheken:

”We hebben gekozen voor de uitbreiding van onze samenwerking naar een volwaardige uitbesteding. DAK heeft in de afgelopen decennia een nauwe band opgebouwd met haar adviseurs, en levert een prachtig pakket aan diensten. Daarom ontsluiten we onze producten ook graag via hun midoffice.”

Een oplossing voor elke klant

Via DAK Hypotheken biedt a.s.r. hypotheken unieke oplossingen voor specifieke doelgroepen. Zo is er voor starters een extra lange looptijd van 40 jaar mogelijk en is er voor AOW-gerechtigden een nieuwe aflosvrije (overwaarde) hypotheek zonder renteherzieningen en zonder einddatum. Ook is de a.s.r. DigiThuis hypotheek een welkome aanvulling voor de adviseurs van DAK. Met deze nieuwe hypotheek worden benodigde gegevens via een app direct bij de benodigde bron opgehaald. Naast de korte lijnen met DAK geeft dit nog meer snelheid in het hypotheektraject.

Marc de Ruijter, Manager Sales van DAK:

”DAK is ontzettend blij met de wens van a.s.r. om nauwer met ons samen te werken. Onze adviseurs hebben nu toegang tot mooie nicheoplossingen en kunnen daarbij rekenen op een voorspelbaar en snel aanvraagproces.”

Over a.s.r.
ASR Nederland N.V. (a.s.r.) behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. a.s.r. biedt producten en diensten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. We helpen klanten bij het samen delen van risico’s en het samen opbouwen van vermogen voor later. Dit doen we op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Wij bieden oplossingen voor maatschappelijke problemen.

Bij hypotheken vertaalt zich dit in producten met op maat oplossingen voor starters en senioren en de standaardoptie voor een Verduurzamingshypotheek op elk renteaanbod. Met de DigiThuis hypotheek zonder stukken maakt a.s.r. haar aanbod toekomstbestendig.