ABN AMRO en DAK Hypotheken verstevigen de samenwerking

Hypotheekadviseurs hebben bij DAK toegang tot de hypotheken van ABN AMRO. Door de nieuwe en intensievere samenwerking van ABN AMRO met DAK Hypotheken genieten de leden nu van korte doorlooptijden en daardoor een snellere verwerking.

De samenwerking met ABN AMRO ging van start in 2009. Vanaf dat moment biedt DAK Hypotheken haar leden de optie de hypotheken van ABN AMRO aan te bieden. Met deze nieuwe stap wordt het aanvraagproces voor de ABN AMRO hypotheken binnen DAK verder geoptimaliseerd. Zo staan nu toegewijde hypotheekacceptanten klaar die de producten en voorwaarden van ABN AMRO door en door kennen en binnen één werkdag een renteaanbod uitbrengen. Ook het beoordelen van een dossier doen de acceptanten van DAK binnen één werkdag.

Mark Groenendijk, manager Intermediaire Distributie bij ABN AMRO: “ABN AMRO wil voor alle advieskantoren bereikbaar zijn in een vorm die de adviseur het beste past. Ik ben er daarom erg trots op dat wij als grootbank vanaf vandaag samenwerken met DAK Hypotheken. Hiermee kunnen we nog beter aansluiten bij de behoefte van intermediairs.”

Unieke oplossingen voor specifieke doelgroepen

Ook kunnen adviseurs bij de experts van DAK Hypotheken terecht met vragen over de unieke ABN AMRO oplossingen. Zo zijn er specifieke mogelijkheden voor onder andere artsen in opleiding, kennismigranten en ondernemers. Een ondernemer kan bijvoorbeeld tot 75% van het zakelijk inkomen uit een onderneming meenemen wanneer hij minimaal 1 jaar ondernemer is. Ook kan hij het zakelijk inkomen tussentijds laten beoordelen. Daarnaast accepteert ABN AMRO als enige geldverstrekker inkomen in vreemde valuta en zijn belangrijke documenten ook in het Engels beschikbaar. Maar ook voor een ‘rechttoe rechtaan’-hypotheek met een scherpe rente kunnen adviseurs via DAK terecht bij ABN AMRO.

Tim Rijvers, algemeen directeur DAK: “DAK is ontzettend trots met de wens van ABN AMRO om nog nauwer met onze adviseurs samen te werken. We hebben met ABN AMRO ijzersterke en duidelijke SLA’s afgesproken, zodat adviseurs ook voor de mooie ABN AMRO oplossingen via DAK kunnen rekenen op een voorspelbaar en snel proces.”

Over ABN AMRO

ABN AMRO biedt een gevarieerd hypotheekaanbod met aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. Intermediairs waarderen ABN AMRO om de snelheid van processen, deskundigheid van acceptanten en de flexibele opstelling bij maatwerkoplossingen voor specifieke doelgroepen. ABN AMRO is initiatiefnemer van de Stichting Actief Klantbeheer en helpt intermediairs om klantbeheer effectief toe te passen. Met succesvolle transacties, tevreden klanten en langdurige relaties als resultaat. Voor meer informatie, kijk op de site.