Wat vervelend dat u schade heeft. Hieronder vindt u alle informatie voor het melden van uw schade.

Autoruitschade
Voor autoruitschade bieden wij u de mogelijkheid deze schade te laten repareren bij de volgende schadeherstelbedrijven:
Voor verzekeraar Avero:
Autoschade

Voor producten van verzekeraars ASR, Delta Lloyd, Europeesche, Generali, Nationale Nederlanden en Reaal kan herstel plaatsvinden bij de Schadegarant aangesloten reparateurs. In dat geval is er recht op:

  • korting eigen risico
  • gratis leenauto
  • geen expertise vooraf
  • rechtstreekse financiele afwikkeling

Klik op de link om te zien bij welke bedrijven u de schade aan uw auto kunt laten herstellen. Bij beide bedrijven heeft u recht op gratis vervangend vervoer.

Schadegarant

Voor verzekeraar Avero:
Neem contact met DAK Schade op (030-6660002 / volmachtschade@dak.nl). Samen met Open Claims zorgen wij voor een snelle en efficiënte schadeafhandeling.
Uw verzekerde geniet van de volgende voordelen; gratis haal- en brengservice, geen eigen risico, gratis leenauto en de gerepareerde auto gewassen terug.
 
Ruitschade Woonhuis
Indien u schade heeft aan een ruit in uw woning dan kunt u gratis 7 dagen per week, 24 uur per dag contact opnemen met Service Glasherstel op telefoonnummer 0800 0611. 
Rechtsbijstand

Het online aanmelden van een juridische zaak kan via onderstaande links:

ARAG

DAS

Voor inzage in het dossier kunt u het machtigingsformulier gebruiken. 

 
 
Snel mobiel schademelden

Snel mobiel schademelden

Je vult samen met de tegenpartij alles in op de SchadeApp. De schademelding die jullie samen hebben ingevuld wordt toegevoegd aan de accounts van beide partijen, zodat je het zelf kunt downloaden en kunt versturen naar DAK Volmacht met aanvullende gegevens.