Meldt uw schade altijd bij uw adviseur. Heeft u een DAK Volmacht polis afgesloten dan regelt de adviseur met DAK uw schadeafhandeling. Houdt uw polisgegevens en informatie over de schade bij de hand als u uw schade meldt. De adviseur houdt u op de hoogte van de voortgang van de schadeafhandeling. 
Autoruitschade
Voor autoruitschade bieden wij u de mogelijkheid deze schade te laten repareren bij de volgende schadeherstelbedrijven:
Voor verzekeraar Avero:
Autoschade
Klik op de link om te zien bij welke bedrijven u de schade aan uw auto kunt laten herstellen. Bij beide bedrijven heeft u recht op gratis vervangend vervoer.
Voor verzekeraar Avero:
Indien u schade heeft aan een ruit in uw woning dan kunt u gratis 7 dagen per week, 24 uur per dag contact opnemen met Service Glasherstel op telefoonnummer 0800 0611. 
Rechtsbijstand

Het online aanmelden van een juridische zaak kan via onderstaande links:

ARAG

DAS

Voor inzage in het dossier kunt u het machtigingsformulier gebruiken. 

Ruitschade woonhuis
Zij zorgen voor snel herstel, ook 's avonds, 's nachts en in de weekenden. De schade wikkelen zij verder rechtstreeks met ons af.
 
Snel mobiel schademelden

Snel mobiel schademelden

Je vult samen met de tegenpartij alles in op de SchadeApp. De schademelding die jullie samen hebben ingevuld wordt toegevoegd aan de accounts van beide partijen, zodat je het zelf kunt downloaden en kunt versturen naar DAK Volmacht met aanvullende gegevens.