Vertrek Tim Rijvers bij DAK Intermediairscollectief

De Raad van Bestuur van DAK Intermediairscollectief maakt hierbij bekend dat Tim Rijvers, algemeen directeur van DAK, heeft besloten het bedrijf te verlaten. Hij is momenteel bezig met het afronden van zijn werkzaamheden. Na meer dan 20 jaar leiding te hebben gegeven aan DAK, vindt Tim Rijvers het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Hij laat een solide en goed functionerend bedrijf achter. De volgende fase van DAK zal worden voortgezet onder nieuw leiderschap.

Onder de leiding van Tim Rijvers is DAK uitgegroeid tot een toonaangevende serviceprovider, die toegang biedt tot nagenoeg de gehele financiƫle markt. Daarnaast worden ondersteunende diensten aan de leden aangeboden, waardoor DAK zich heeft gepositioneerd als een prominent platform voor assurantie- en hypotheekadviseurs.

Tim Rijvers is benaderd voor een nieuwe commerciĆ«le uitdaging, waarover later meer informatie zal volgen. Rijvers verklaarde: “Eerst rond ik mijn werkzaamheden bij DAK af en neem ik afscheid van de leden, mijn collega’s en de Raad van Bestuur, met wie ik jarenlang prettig heb samengewerkt.”

De Raad van Bestuur is momenteel bezig met het vinden van een geschikte opvolger en bedankt Tim Rijvers voor zijn jarenlange inzet en toewijding aan DAK.