DAK Mobiliteit

Mobiliteitsoplossingen voor iedereen

De inkomsten uit autoverzekeringen nemen de komende jaren af. Steeds meer mensen en bedrijven kiezen namelijk voor het gebruik in plaats van het bezit van een auto. Dit heeft ervoor gezorgd dat de markt voor private en zakelijke lease enorm is gegroeid. De grootste aanjager is elektrisch rijden. Elektrische auto’s (EV’s) zijn duur in de aanschaf maar de gebruikskosten zijn laag en de restwaarde is hoog. Dat maakt EV’s aantrekkelijk om te leasen.

Private lease is altijd inclusief onderhoud en de autoverzekering. Hierdoor sluit jij dus minder autoverzekeringen af. Hoe ga je om met die afname? Simpel, door te doen waar jij bij uitstek goed in bent: maandlastenadvisering. En DAK Mobiliteit helpt jou én je particuliere en zakelijke klanten met alle mobiliteitsoplossingen, van autolease en oplaadabonnementen tot vloten voor bezorgdiensten.

Naast woonlasten en het levensonderhoud is mobiliteit een grote post in het huishoudboekje. De onvoorspelbare kosten van autobezit, of de gevolgen van een BKR-registratie bij financieren of leasen zijn zaken die voor je klant niet helder zijn. Bovendien is de auto niet altijd de beste of enige vorm van mobiliteit. Als onafhankelijk adviseur kun jij je klant helpen met echt onafhankelijk advies, dat past bij de situatie van je klant. Want met DAK Mobiliteit heb je toegang tot:

  • Alle grote, bij het Keurmerk Private Lease aangesloten, leasemaatschappijen en dealerorganisaties
  • Last-Mile Solutions en oplossingen voor bezorgdiensten met elektrische scooters
  • Pay-per-use abonnementen voor onder andere tanken en opladen

Met mobiliteit eenvoudig meerwaarde bieden

Op het gebruiksvriendelijke platform vergelijk je met je klanten de producten. Je adviseert en regelt de contracten. Net zoals bij verzekeringen en hypotheken! Jouw voordelen als adviseur?

  • Vergrote klantloyaliteit, want met name autolease loopt over meerdere jaren
  • Een unieke propositie, exclusief voor DAK-leden, waarmee je het verschil maakt
  • Extra verdienmodel

Ook maatwerk is mogelijk, zowel zakelijk als privé, waarbij je voor al je vragen direct telefonisch terecht kan bij de experts van ons Customer Lease Service Center, op 030 666 00 00.

Schakel je adviespraktijk op!

Is advies over mobiliteit voor jou een nieuwe tak van sport? Wij helpen je met laagdrempelige maar diepgaande trainingen. Zodat je alles leert over het platform, EV’s en andere mobiliteitsvormen. Goed om te weten: je krijgt van DAK Autolease ook ruime ondersteuning met de marketing! Meer weten over het product, het verdienmodel en het opleidingstraject? Meld je aan voor ons vrijblijvende webinar. Liever iemand spreken? Bel onze accountmanagers op 030 666 0007.

Wij zijn DAK!

Zo’n 1.500 samenwerkende adviseurs maken DAK. Samen zorgen wij voor een toekomst waarin onze leden sterk en onafhankelijk zijn. Word jij ook lid?

 Mobiliteit als nieuw adviesdomein
Breid je adviesmogelijkheden uit met mobiliteit voor huidige én nieuwe klanten.

Eén handig portaal met alle aanbiedingen
In een oogopslag alle aanbiedingen en deals in de markt zien dankzij het aanbod van 6 grote leasemaatschappijen.

 Ondersteuning van experts
Geen verstand van mobiliteit? Geen probleem. De experts van Gaaan® staan voor je klaar en regelen alles rondom het leasen.

Vind een adviseur

Vind een mobiliteitsadviseur bij jou in de buurt.