Marketingondersteuning

Marketingondersteuning

Het is voor jouw klanten fijn als iemand met hen meedenkt en kijkt wat financieel het beste past. Zo stel jij jouw klant centraal. Nu nog zorgen dat klanten direct aan jou denken wanneer ze leasen overwegen. Hier helpen we je bij. Zo hebben we diverse marketing-en verkoopondersteunende middelen voor jou en jouw kantoor gemaakt, waardoor jij Gaaan® en Mobiliteit onder de aandacht van je klanten kan brengen.

Voor jouw kantoor

Wil je in jouw kantoor of op locatie meer aandacht voor je uitbreiding naar mobiliteit? Klanten die jouw kantoor bezoeken kun je op de hoogte brengen van de mogelijkheden van leasen doormiddel van:

  • Raamstickers
  • Posters
  • Leaflets
  • Plafond ballon/hangers

Nieuwsberichten voor jouw website

DAK heeft een het nieuwsportaal ontwikkeld waarmee jij mooie autolease aanbiedingen en mobiliteitsnieuws automatisch op je website plaatst. Op deze manier blijven jouw klanten makkelijk op de hoogte van de beste deals en het laatste nieuws.

Voorbeeldbrieven en -mailing

Wil jij een brief of email sturen naar jouw klanten over de uitbreiding van jouw dienstverlening met mobiliteit of ze meer te vertellen over Gaaan®? We hebben speciale brieven ontworpen waar jij alleen nog maar je logo en bedrijfsnaam op hoeft te vermelden. Deze brief wordt in jouw huisstijl bij jouw klantenlijst geleverd. Ook hebben we voorbeeldbrieven die je kunt gebruiken om deze nieuwe dienst bij jouw klanten onder de aandacht te brengen.

Social Posts

Ook voor jouw sociale media kanalen hebben wij passende content. Actuele content die geschikt is voor zowel Facebook, Instagram als LinkedIn. De visuele en tekstuele content kan één op één overgenomen kan worden voor jouw eigen kanalen, zodat je jouw klanten up-to-date houdt en kennis kan laten maken met Gaaan®.

Maatwerk ondersteuning.

Wil je jouw lokale sportvereniging sponsoren door shirtsponsoring? Of sta je binnenkort op een event? Ook hier kunnen wij bij helpen. Neem contact op met Marketing voor diverse Gaaan® marketingmaterialen via marketing@dak.nl.

Gaaan®

Wil je meer weten over Gaaan®? Klik dan op de button hieronder.

 Mobiliteit als nieuw adviesdomein
Breid je adviesmogelijkheden uit met mobiliteit voor huidige én nieuwe klanten.

Eén handig portaal met alle aanbiedingen
In een oogopslag alle aanbiedingen en deals in de markt zien dankzij het aanbod van 6 grote leasemaatschappijen.

 Ondersteuning van experts
Geen verstand van mobiliteit? Geen probleem. De experts van Gaaan® staan voor je klaar en regelen alles rondom het leasen.