Uw vakgebied is constant in beweging. Graag houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen die spelen binnen uw vakgebied en onze dienstverlening. Daarom organiseren wij gedurende het jaar diverse DAK Academies en trainingen om u te helpen met onze diensten. 

De DAK Academies zijn ook toegankelijk als u nog geen aangesloten lid bent. Tijdens deze webinars praten we u in één uur bij over een actueel thema in uw vakgebied. Voor zowel hypotheken als verzekeringen zorgen wij voor een interessant programma en nodigen de beste gastsprekers uit voor een podium.

 • Blijf op de hoogte
  De kracht van DAK is ons brede aanbod financiële dienstverlening. DAK neemt u mee zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied.
 • Vergroot uw productkennis
  Om uw klant vandaag én morgen het beste advies te geven zorgen we ervoor dat uw productkennis zich altijd blijft verdiepen.
 • Ontmoet elkaar
  In deze tijd maken we digitaal kennis met elkaar. Ontmoet professionals uit de branche zoals uw collega financieel adviseurs, verzekeraars, geldverstrekkers en uw contactpersonen bij DAK Intermediairscollectief.

DAK is er voor adviseurs en u bent altijd van harte welkom om kennis te maken!
Bekijk hieronder de agenda en meld u aan voor één of meerdere webinars.

Agenda DAK Academies

Webinar Datum/tijdstip Programma
 • DAK Academy
  Verzekeringen
Di. 20 april
12:00 - 13:00
Thema: Zorgplicht & Rechtsbijstand
 
Webinar Aanmelden
 • DAK Academy
  Hypotheken
Di. 1 juni
12:00 - 13:00
Thema: Duurzaamheid
 
Webinar Aanmelden

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met uw aanmelding of informatie over het programma.

E-mail: support@dak.nl
Telefoon: 030 - 666 00 07