DAK Volmacht introduceert verzekeringspakket ‘DAK Compleet’

Met het nieuwe verzekeringspakket DAK Compleet geeft DAK Volmacht invulling aan de wens van haar leden voor een onderscheidend en exclusief verzekeringspakket. DAK Compleet biedt de meest gangbare particuliere schadeverzekeringen met heldere voorwaarden en een scherpe premie.

Dit jaar is met diverse volmachtpartners hard gewerkt om een huismerkpakket te ontwikkelen. DAK Compleet is een exclusief pakket voor de leden van DAK, op maat gemaakt met eigen voorwaarden, pakketkorting tot 10% en vaak een top 3 premie.

Tim Rijvers, Algemeen directeur van DAK: “De kracht van onze onafhankelijke coöperatie is dat we luisteren naar de behoeftes van onze leden. Daar passen we vervolgens onze dienstverlening op aan. We zijn daarom enorm trots dat we samen met onze volmachtpartners voor hun dit unieke pakket hebben kunnen bouwen!”

Een verzekeringspakket op maat
Om goede voorwaarden te combineren met een marktconforme premie is het pakket zorgvuldig samengesteld en afgestemd met de risicodragers. Zo is rhion de risicodrager voor de woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering en Midglas de glasverzekeraar. De reisverzekering heeft a.s.r. als risicodrager en de rechtsbijstandsverzekering is van ARAG. Met name voor de autoverzekering is in nauwe samenwerking met rhion een nieuw product ontwikkeld. Ook wordt binnen DAK Compleet het overstromingsrisico standaard meeverzekerd in de inboedel- en woonhuisverzekering.