Dak
DAK

Samen voor jouw klant

Gerrit de Jong

Accountmanager Noord – Oost

Contactgegevens

06-53952742
gerrit.dejong@dak.nl
LinkedIn

Maak een afspraak met mij

Hallo, mijn naam is Gerrit de Jong. Ik wil graag voor jou aan de slag. Lees hieronder wat ik en mijn 120 collega's voor jou kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen, hypotheken én mobiliteit.

Daarom DAK

120

Specialisten

Onze professionals staan altijd voor jou klaar met persoonlijke ondersteuning en snelle service. Zo helpen we je bij het beste advies voor jouw klant.

1500

onafhankelijke adviseurs

DAK staat voor een toekomst waarin jij en je advieskantoor zich blijven onderscheiden in een dynamische wereld. Samen staan we sterk en borgen we onze onafhankelijkheid.

30

geldverstrekkers

Het breedste aanbod, snelle verwerking en hypotheekexperts die met je meedenken. Kom je er niet uit, dan sparren we samen over een oplossing.

120

Verzekeraars

Van volmachten tot nichepartijen. Met toegang tot vrijwel alle verzekeraars is er bij DAK altijd een passende oplossing voor jouw particuliere én zakelijke klant.

100%

Mobiliteit

Een nieuw adviesdomein om nú op in te stappen. Met DAK Mobiliteit heb je de beste deal en een volwaardig aanbod voor private-, financial-, operational- en shortlease.

1

Rekening courant

Bij DAK bieden we je gemak met een gebundelde administratie. Al je provisies en kosten verwerkt in één maandelijkse rekening courant. Wel zo overzichtelijk!

Meer weten? Vul hier je gegevens in, dan neem ik snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Contactvoorkeur

of maak kennis tijdens een webinar:

dinsdag 7 juni 2022 | 12:00

DAK Academy over mobiliteit

Online rondetafelgesprek over de snelle ontwikkelingen in de automotive-branche. Heb jij autolease al ontdekt? Hoor de succesverhalen van ervaren adviseurs en stel je vragen aan de lease

Inschrijven

dinsdag 14 juni 2022 | 12:00

DAK Academy over verduurzaming

Online rondetafelgesprek over het belang van verduurzaming in het hypotheekgesprek. Hoe belangrijk is dit voor jouw klanten? Samen gaan we in gesprek met De Energiebespaarders, Lot Hypotheken en Munt

Inschrijven

dinsdag 21 juni 2022 | 12:00

DAK Academy over flexibele binnendienst op afstand (Binco)

Online rondetafelgesprek over het uitbesteden van kantoorwerkzaamheden. Wanneer kun jij wel wat hulp gebruiken? Stel je vragen aan de binnendienst-experts van Binco en hoor de succesverhalen van hypot

Inschrijven