Werken bij DAK

Bij DAK ben jij hét aanspreekpunt voor de adviseur en de spin in het web van de financiële dienstverlening. Doordat je heel divers contact hebt met collega’s, adviseurs en ruim 170 verschillende maatschappijen, ziet elke dag er anders uit. Bovendien zijn er tal val opleidingsmogelijkheden en krijg jij alle ruimte om je binnen de financiële dienstverlening verder te ontwikkelen.

Bij DAK houden we er van om snel te schakelen en daarom zoeken we altijd naar mogelijkheden om onze leden positief te verrassen. Zo zetten we samen die extra stap en zijn we betrouwbaar, betrokken, resultaatgericht en vooral verrassend.

Kijk hieronder hoe jij kunt bijdragen aan het succes van DAK!

Jij bent klantgericht, accuraat en vooral commercieel en kwaliteitsbewust. Als senior acceptant voor de particuliere markt heb jij echt passie voor het vak en ben je verantwoordelijk voor:

  • het beoordelen, offreren en verwerken van nieuwe aanvragen en mutaties;
  • het beheer van de relatie- en polisgegevens;
  • het telefonisch en schriftelijk contact met onze leden en verzekeraars;
  • het actief meedenken ter verbetering van de werkzaamheden en processen op de afdeling;
  • de kwaliteit en de processen op de afdeling.
Bekijk

Je bent in deze functie onder andere verantwoordelijk voor een tijdige en correcte (mutatie)verwerking van polissen. Je ondersteunt het intermediair met administratieve diensten, verwerkt wijzigingen in portefeuilles en behandelt inkomende en uitgaande post.

Bekijk

Staat er bij 'actuele vacatures' momenteel niets voor jou bij? Heb je wel zin om bij DAK aan de slag te gaan? Laat dan je cv én motivatiebrief achter via hr@dak.nl zodat wij contact met je kunnen opnemen als er zich voor jou een interessante vacature voordoet. 

Bekijk
Werken bij DAK

Klaar voor de volgende stap?

Bekijk alle vacatures en solliciteer direct op jouw nieuwe baan!

Alle vacatures