Aanmeld procedure

Toelatingseis en aanmeldingsprocedure

Als lid van coöperatie bent u mede-eigenaar en denkt en beslist u mee in de koers van de cooperatie. Omdat DAK een verantwoording naar de huidige leden heeft en om de kracht van de cooperatie te waarborgen worden er toelatingscriteria gesteld bij kantoren die lid willen worden bij DAK. Deze criteria worden beoordeeld wanneer u zich als lid gaat aanmelden aan de hand van uw aanmeldingsformulier en de aangeleverde stukken (zoals jaarcijfers). Eventueel kan een afspraak met een accountmanager van DAK daar aan vooraf gaan. Deze zorgvuldige aanmeldingsprocedure heeft een doorlooptijd van ongeveer twee weken. 

 

Onze afdeling Sales vertelt u graag meer over de toelatingseissen en het lidmaatschap bij DAK via 030 - 666 00 07 of sales@dak.nl

Bent u een startende ondernemer? 

Ook startende kantoren zijn welkom bij DAK. Deze kantoren bieden wij de gelegenheid om lid te worden middels het starterslidmaatschap. U komt in aanmerking voor een starterslidmaatschap als uw kantoor nog niet langer dan één jaar actief is. Uiteraard beschikt u als startende ondernemer niet over recente jaarstukken. In dat geval worden de prognoses getoetst aan de hand van een ondernemersplan, begroting en uw cv. Als starter kunt u alleen via maatschappij-incasso zaken doen. Het starterslidmaatschap is een voorlopig lidmaatschap van maximaal twee jaar waarna een definitief lidmaatschap kan worden afgegeven.

Regulier lidmaatschap

Als lid van coöperatie bent u mede-eigenaar en denkt en beslist u mee in de koers van de cooperatie

Meer info

Starterslidmaatschap

U komt in aanmerking voor een starterslidmaatschap als uw kantoor nog niet langer dan één jaar actief is.

Meer info