Diensten

Alles onder 1 DAK polis

De ‘Alles onder 1 DAK polis’ is een uniek product ontwikkeld voor en met de bij DAK aangesloten adviseurs. Deze particuliere pakketpolis is ondergebracht in een volmachtpool. Gerenommeerde partijen in de pool zijn: Delta Lloyd, a.s.r. (voorheen Generali) en VIVAT (Reaal). Het product is white label en het kenmerkt zich door uitermate scherpe en concurrerende tarieven en ook ruimere voorwaarden.

DAK Provinciaal

Wij hebben van polisadministratie ons specialisme gemaakt. Dat is onze primaire taak; daarin excelleren wij. Met zo’n 120 aanstellingen kunt u zo goed als elke verzekering bij ons onderbrengen.

U kunt uw posten stallen. U werkt met één rekening-courant tussen u en DAK. DAK zorgt voor het verwerken van provisie. In het DAK Polis Portaal vindt u in één oogopslag alle statussen terug van uw polissen via DAK. De diensten van Polisfaciliteit vormen mede de ruggengraat van uw kantoor.

DAK Hypotheken

Toegang tot de markt van geldverstrekkers voor de onafhankelijke adviseur is bij uitstek een goed voorbeeld van collectief ondernemen met DAK. U wilt onafhankelijk adviseren en de beste hypotheek voor uw klant selecteren. DAK maakt dit mogelijk met vele aanstellingen bij gerenommeerde geldverstrekkers (waaronder vele offertevolmachten).

Adviesmodule DAK Inkomen

Met DAK Inkomen beschikken de 1500 aangesloten adviseurs van DAK over de Adviesmodule Sociale Zekerheid. Met deze module kunnen de adviseurs snel en eenvoudig een passend advies voor de klant maken. Wilt u weten hoe u deze risico’s het beste kunt afdekken én wilt u ondersteuning bij uw beleid rondom arbeidsomstandigheden? Met de Adviesmodule Sociale Zekerheid krijgt u binnen 24 uur een compleet adviesrapport met een verzuim-, collectieve ongevallenverzekering en arbodienstverlening. 

Eenvoudig vergelijken en afsluiten

U wilt uw tijd besteden aan uw klanten en zo efficiënt mogelijk de markt monitoren voor de beste inkomensverzekering, lijfrente-aanbieding, een onafhankelijke ORV-vergelijking, de best passende zorgverzekering of uitvaartverzekering. Hoe complexer het product, hoe complexer de vergelijking.

Vergelijken via DAK doet u volledig onafhankelijk, we bieden vergelijkingen op premie en voorwaarden en het gebruik is veelal inbegrepen in het lidmaatschap. DAK medewerkers bieden support op het gebruik van de vergelijkers en er worden regelmatig workshops georganiseerd.

DAK biedt u de gratis overvoerservice

De grote voordelen voor u zijn: DAK neemt u veel werk uit handen door de totale coördinatie van de over te voeren posten op zich te nemen. De polissen worden via één loket geadministreerd en u heeft minder rekening courantverhou­dingen. Graag informeren wij u persoonlijk over de mogelijkheden zodat de overvoer correct en spoedig verloopt.