Bent u klaar voor de klant van morgen?

Bent u klaar voor de klant van morgen?

Met Mijn Hypotheekdossier biedt u uw klant online gemak en nog meer service.
Mijn Hypotheekdossier

Elke 2 weken training DAK Verzekeringen

Tijdens deze training krijgt u persoonlijke ondersteuning bij DAK Verzekeringen.
Aanmelden

Blijf bij! Bezoek de DAK Academy

Actuele thema's op het gebied van hypotheken en verzekeringen
Meer informatie

Lid worden bij DAK Intermediairscollectief

Als u uw klanten koestert, hoort u thuis bij DAK. Of u nu net start of al een aantal jaren een kantoor heeft. U blijft onafhankelijk en u behoudt uw sterke identiteit. U bepaalt hoe u samen met DAK wilt ondernemen en hoe u onze collectieve voordelen omzet in voordeel voor uw klanten.

Coöperatie zonder winstoogmerk

DAK is het enige collectief van en voor intermediairs. Een coöperatie waarin u als lid kunt meedenken en meebeslissen. Dat heet coöperatief ondernemerschap waar winst geen doel op zich is, maar wel optimale efficiency en kostenreductie voor uw kantoor.

Toegang tot de markt en administratiegemak

Bij DAK ontdekt u de voordelen van collectief ondernemen, zoals toegang tot de markt met meer dan 120 aanstellingen. En het gemak van een gebundelde administratie met maar één rekening-courantverhouding. Zo bespaart u tijd én geld.

Brede dienstverlening en een eigen productlijn

Met de brede dienstverlening van verzekeringen tot hypotheken, snelle marktscans en vergelijkings-tools inclusief offertemodules heeft u als DAK-lid voor elke klant snel de beste aanbieding paraat. Op volledig onafhankelijke basis. Bovendien voert DAK een unieke productlijn schade verzekeringen in volmacht, die u onder uw eigen naam kunt aanbieden.

Lidmaatschap van DAK

DAK begrijpt dat u uw klanten direct van dienst wilt zijn. Daarom is een lidmaatschap van DAK snel geregeld. Eenmaal lid, dan bent u mede-eigenaar van onze coöperatie. U denkt en beslist dus altijd mee. Op die manier kunnen we samen ook in de toekomst sterk en onafhankelijk blijven. Klaar voor DAK? Neem vandaag nog contact met ons op.

Direct aan de slag met
Mijn Hypotheekdossier

Met Mijn Hypotheekdossier beschikt u over de tools om uw klanten optimaal te bedienen.

Neem contact op