Over verzekeringen

Toegang tot verzekeringsmarkt

Uw adviseur doet zaken met DAK intermediairscollectief. Uw adviseur kan met een aansluiting bij DAK met meer dan 120 gerenommeerde verzekeraars en geldverstrekkers zaken doen. DAK heeft toegang tot heel veel verzekeringsproducten van vrijwel de gehele markt. Dat biedt u veel voordelen, want zo kan uw adviseur altijd het product kiezen wat het beste past bij uw situatie. DAK heeft ook haar eigen verzekeringsproducten binnen DAK Volmacht B.V.

Gevolmachtigd agent

DAK Volmacht B.V. is 100% dochter van DAK intermediairscollectief. Voor diverse verzekeraars treedt DAK op als gevolmachtigd agent; ARAG - ASR- Avero - CHUBB - Delta Lloyd- Reaal - Monuta - Nationale Nederlanden - Europeesche - Unigarant - DAS Generali. Binnen de afspraken die met de verzekeraars zijn gemaakt, accepteert DAK risico's,  maakt polissen op en wikkelt schades af.

DAK biedt geen verzekeringen rechtstreeks aan de consument. Voor vragen of advies aangaande uw offerte of polis verwijzen wij u graag naar uw adviseur. Heeft u nog geen adviseur? Via Zoek adviseur aan de rechterkant van deze pagina kunt u een adviseur bij u in de buurt vinden. Indien dit niet lukt dan kunt u altijd terecht bij ons.

Conflicterende belangen

Coöperatie Dienstverlening Assurantie Kantoren u.a. – handelend onder de naam DAK intermediairscollectief – heeft geen eigendomsbelangen in de bij haar aangesloten adviseurs, de Leden van de Coöperatie.
De verschillende bedrijfsactiviteiten van de Coöperatie DAK zijn ondergebracht in aparte rechtspersonen en de medewerkers van DAK Volmacht B.V. zijn niet werkzaam voor andere bedrijfsonderdelen van DAK intermediairscollectief.
Alhoewel wij het risico van conflicterende situaties gering achten, hebben wij voor het geval dat – ondanks de getroffen maatregelen – een belangenconflict ontstaat in de uitoefening van onze werkzaamheden als gevolmachtigde en onze werkzaamheden als bemiddelaar, een beleid “conflicterende situaties” geformuleerd waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van zowel verzekerden als verzekeraars, die een volmacht hebben verstrekt.

13 juni 2017
Zoek een adviseur bij u in de buurt

Omdat u persoonlijk advies verdient.

Er is altijd een adviseur bij u in de buurt.

Zoek uw adviseur