Landelijk onderzoek serviceproviders

Algemeen

Bureau DFO doet onderzoek naar de prestaties van serviceproviders. In dit onderzoek beoordelen financieel advieskantoren hun serviceproviders op een groot aantal onderdelen van hun dienstverlening.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan dit onderzoek en voor maandag 27 mei uw mening te geven over de serviceproviders waar u bij aan bent gesloten. Dit onderzoek is voor serviceproviders van belang om te zien welke onderdelen van de dienstverlening goed zijn en waar we nog kunnen verbeteren.

Ook voor u is dit onderzoek van belang. U ontvangt de belangrijkste onderzoeksresultaten en krijgt inzage welke serviceprovider het beste bij uw onderneming past.

Start enquête

Omdat het een gezamenlijk onderzoek betreft kan het zijn dat u door andere serviceproviders ook wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. U hoeft slechts één keer deel te nemen met één van de links die u ontvangt. Deelname aan het onderzoek is anoniem, uw resultaten worden door DFO geanalyseerd en niet op kantoorniveau teruggekoppeld naar de serviceproviders. .