Persberichten

Tulp Hypotheken verkrijgbaar via DAK Hypotheken

22 mei 2018

De Tulp Hypotheek is nu verkrijgbaar via DAK Intermediairscollectief. Met een nieuwe investeerder en de distributie via DAK toont Tulp Hypotheken zich helemaal klaar voor de Nederlandse hypothekenmarkt.

Omdat persoonlijk contact en snelle dienstverlening belangrijke kernwaarden zijn, kiest Tulp ervoor om samen te werken met een serviceprovider die daar voor staat. Door samen te werken met DAK heeft Tulp Hypotheken de gelegenheid om snel en beheerst te groeien met de garantie dat het niveau van dienstverlening via DAK Hypotheken richting de adviseur en de consument altijd gegarandeerd is.

Alles in dienst van snelle zekerheid

Met de toevoeging van Tulp Hypotheken aan het brede assortiment van DAK Hypotheken hebben de adviseurs van DAK toegang tot een hypotheekverstrekker met een concurrerend aanbod voor annuïtaire of lineaire hypotheken. Tulp Hypotheken verstrekt hypotheken voor aankoop en verbouwing van bestaande woningen of herfinanciering van de lopende hypotheek. Naast een scherpe rente biedt Tulp Hypotheken veel ruimte in aflosmogelijkheden en kunnen klanten jaarlijks in ieder geval 25% boetevrij aflossen.

Paul Wessels, medeoprichter Tulp Hypotheken:

Tulp wil zich ontwikkelen op specifieke delen van de hypothekenmarkt. Dat maakt dat we andere keuzes maken dan onze concurrenten.

In de samenwerking van DAK Intermediairscollectief met Tulp Hypotheken profiteren de adviseurs bovendien van de offertevolmacht die DAK heeft. Zo kunnen de adviseurs van DAK binnen enkele uren over een renteaanbod beschikken en worden goedgekeurde dossiers binnen één werkdag beoordeeld voor finaal akkoord.

Tim Rijvers, Algemeen Directeur DAK:

Het voordeel voor de adviseur is dat Tulp exclusief kiest voor het onafhankelijk intermediair en niet verkrijgbaar is via de landelijke hypotheekketens. In combinatie met superscherpe rentes op toptarieven voor 15, 20 en 25 jaar vast kunnen adviseurs zich nu nog beter onderscheiden.

Over DAK Intermediairscollectief 

DAK Intermediairscollectief is hèt collectief van en voor onafhankelijke en ondernemende adviseurs. Door haar leden is DAK in staat om samen aan de toekomst te bouwen en gelijktijdig de onafhankelijkheid te borgen. Met de brede dienstverlening van DAK maken we het verschil op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten en beschikt elke adviseur altijd over een passende oplossing voor zijn klanten.

Over Tulp Hypotheken       

Tulp Hypotheken kondigde eerder al aan van start te gaan, maar trok zich vlak voor 2016 terug door de uitval van een grote investeerder. Omdat Tulp Hypotheken uitsluitend wil samenwerken met duurzame investeerders die voor lange tijd in de Nederlandse hypotheekmarkt willen stappen, hebben zij een aantal investeerders af moeten wijzen. Met de steun van een buitenlandse investeerder, TwentyFour Asset Management, is Tulp klaar voor de toekomst.

Tulp