Vacatures

Trainee Hypotheken

1 december 2017

Kom je net van school of wil je je omscholen en heel graag aan de slag in de financiële dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij starten een werk-/leertraject voor een periode van 2 jaar, waar je direct aan de slag kunt en kennis zult maken met diverse werkzaamheden op onze afdeling hypotheken. Ondertussen studeer je in je eigen tijd om de vereiste diploma’s te behalen. Jij investeert met een flinke dosis inzet; wij investeren in een aangename en leerzame werkomgeving én de kosten voor het opleidingstraject.

Wij zijn DAK

DAK intermediairscollectief is een snelgroeiende organisatie waarin intermediairs in de financiële dienstverlening samen voordelen delen. DAK Hypotheken is een dynamisch onderdeel van onze organisatie en geniet een uitstekend imago in de branche. Op de afdeling werken ruim 25 collega’s samen om onze leden een optimale ondersteuning te bieden in hun hypotheekaanvragen.

Functieprofiel
Je wordt ingewerkt op onze hypotheekafdeling om zo bekend te worden met de branche en de producten en diensten die wij aanbieden. Kortom, je leert alles over het hypotheekproces van aanvraag tot notaris. Je komt tijdens dit traineeship onder andere in aanraking met:

  • het hypotheekproces van aanvraag tot passeren;
  • behandelen van hypotheekaanvragen;
  • contact met intermediairs en hypotheekverstrekkers;
  • onderzoeken kredietwaardigheid aanvrager;
  • beoordelen van aangeboden risico’s.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar kandidaten met een mbo+ diploma met hbo-werk- en /denkniveau, die affiniteit hebben voor cijfers en interesse hebben in de financiële diensten.

Wij bieden
Een unieke kans om bij een groeiende onderneming binnen de financiële dienstverlening te leren en te werken! Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om in deze periode je WFT-diploma’s te behalen.

Solliciteren op de vacature

Kijk op www.dak.nl om een indruk te krijgen van onze organisatie. Reageer alleen op deze vacature als je over de vereiste opleidingen/werkervaring beschikt.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

Vacature medewerker Bedrijfsbureau

Meer weten over de functie?

Marc de Ruijter, Manager Hypotheken, beantwoordt graag je vragen via 030-6660000.

Direct solliciteren