Nieuw bij DAK: Dynamic Verhuurhypotheek

Persberichten

Hypotheekadviseurs hebben bij DAK Intermediairscollectief nu ook de beschikking over de Dynamic Verhuurhypotheek. Met een verhuurhypotheek tot 90% LTV in het assortiment spelen DAK en Dynamic Credit in op de groeiende vraag van financieel adviseurs naar meer mogelijkheden voor particuliere beleggers.

De Dynamic Verhuurhypotheek is speciaal ontwikkeld voor consumenten die in Nederland een woning willen kopen die bestemd is voor de verhuur. Ook ouders die voor hun kinderen een huis kopen, of kinderen die voor/van hun ouders een woning kopen, kunnen bij hypotheekadviseurs aangesloten bij DAK terecht voor de Verhuurhypotheek. 

Tot 90% marktwaarde
De Verhuurhypotheek is geschikt voor leningen tot maximaal € 1.000.000, waarbij tot 90% van de waarde in verhuurde staat gefinancierd kan worden. Bestaande en verwachte huurinkomsten worden meegenomen in het toetsinkomen en ook is het mogelijk om tot 50% aflossingsvrij af te sluiten met een rente tot 30 jaar vast.

Snelle verwerking
Het aanvragen van de Verhuurhypotheek verloopt eenvoudig via DAK Hypotheken en wijkt niet af van een ‘normale’ hypotheekaanvraag. De hypotheekspecialisten van DAK Hypotheken zorgen voor een snelle verwerking en bieden de hypotheekadviseur extra ondersteuning bij het indienen van de aanvraag.

Over DAK Intermediairscollectief
DAK is hèt collectief van en voor onafhankelijke en ondernemende adviseurs. Door haar leden is DAK in staat om samen aan de toekomst te bouwen en gelijktijdig de onafhankelijkheid te borgen. Met de brede dienstverlening van DAK maken we het verschil op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten en beschikt elke adviseur altijd over een passende oplossing voor zijn klanten.

Over Dynamic Credit
Dynamic Credit is met het merk bijBouwe al sinds 2015 als regiepartij actief op de Nederlandse woningmarkt. Het Amsterdamse bedrijf verstrekt hypotheken namens binnen- en buitenlandse institutionele beleggers, waaronder Nederlandse pensioenfondsen en verzekeraars. Als ‘Dynamic’ verstrekken zij nu verhuurhypotheken tot 90% en 30 jaar rentevast voor de aankoop van woningen om te verhuren, bestemd voor de consument. 
 

Meer weten over de Dynamic verhuurhypotheek?

Neem contact op met onze collega's
via 030 - 666 00 08.

Contact