Merius Hypotheken nu ook beschikbaar via DAK Intermediairscollectief

Persberichten
9 juli 2018

Vanaf vandaag is Merius Hypotheken verkrijgbaar via DAK Intermediairscollectief. Door deze samenwerking biedt DAK de onafhankelijke hypotheekadviseur nu een nog breder assortiment aan kwaliteitsproducten waarmee zij het verschil voor de klant kunnen maken.

In de samenwerking met DAK Hypotheken biedt Merius Hypotheken, naast een ruime combinatie van financieringsmogelijkheden, ook een uniek en volledig geautomatiseerd acceptatieproces. Omdat de hypotheekaanvraag op basis van duidelijke en eenduidige acceptatieregels bijna volledig automatisch wordt beoordeeld, is er sprake van een bijzonder snelle verwerking.

Roel Koolen, accountmanager Merius Hypotheken:

Wij zijn erg trots op deze samenwerking en zijn blij dat Merius Hypotheken nu ook via DAK verkrijgbaar is. Deze uitbreiding van ons intermediairnetwerk bevestigt dat wij op de goede weg zijn met het versnellen en verbeteren van de hypothecaire keten.

Een hypotheek die bij u past

Met de Merius Hypotheek hebben de leden van DAK toegang tot een snel verkrijgbare hypotheek met uitstekende voorwaarden zoals je die van een moderne geldverstrekker mag verwachten. Hierbij horen bijvoorbeeld automatische rentedaling, geen opslag bij aflossingsvrij, ORV niet verplicht, laagste rente bij passeren en de mogelijkheid tot een verhuisregeling.

Marc de Ruijter, Manager DAK Hypotheken:

We merken bij onze adviseurs dat niet alleen de scherpste rente van belang is, maar ook snelheid en goede voorwaarden. Zo bieden onze adviseurs hun klanten altijd de hypotheek die echt bij hen past!

Over DAK 

DAK Intermediairscollectief is hèt collectief van en voor onafhankelijke en ondernemende adviseurs. Door haar leden is DAK in staat om samen aan de toekomst te bouwen en gelijktijdig de onafhankelijkheid te borgen. Met de brede dienstverlening van DAK maken we het verschil op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten en beschikt elke adviseur altijd over een passende oplossing voor zijn klanten.

Over Merius Hypotheken

Merius Hypotheken is een ambitieuze hypotheekaanbieder en biedt een unieke combinatie van financieringsoplossingen en een duidelijk en voorspelbaar acceptatieproces met goede productvoorwaarden. Merius Hypotheken is samen met de franchiseorganisaties De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek, Hypokeur en servicer Adaxio onderdeel van CMIS Group. CMIS Group biedt investeerders een zeer flexibel investeringsformat waarbij alle daarbij behorende activiteiten ‘in-house’ worden uitgevoerd.

Merius Hypotheken

Word lid van de coöperatie!

Als lid van DAK Intermediairscollectief profiteert u van veel collectieve voordelen en maakt u samen met de andere leden écht het verschil voor uw klant.

Meer informatie