Het zorgseizoen 2020 is van start

7 november 2019

Het zorgseizoen is nu echt van start; de premies van alle zorgverzekeraars zijn bekend. Naar verwachting gaat dit jaar een record aantal consumenten overstappen van zorgverzekering. De voornaamste reden is de halvering van de maximale collectiviteitskorting van 10% naar 5%. Deze maatregel raakt twee derde van alle Nederlanders.

Met DAK Zorg bent u goed voorbereid op het nieuwe zorgseizoen! In de DAK Zorgvergelijker ziet u direct ons aanbod. Zo kunt u de huidige zorgpolis van uw klant vergelijken met de deelnemende aanbieders van DAK Zorg. Daarnaast nemen we al het werk voor u uit handen en kunnen uw klanten met vragen rechtstreeks terecht bij DAK Zorg.

Uw persoonlijke zorgvergelijker
Maakt u al gebruik van de zorgvergelijker via uw website? Vanaf nu zijn de kortingen bekend en uw vergelijker is automatisch bijgewerkt met de nieuwe premies. U hoeft alleen uw klanten op de hoogte te brengen. Zij kunnen via uw website alle aanbieders vergelijken en direct een nieuwe zorgverzekering aanvragen.

De link naar de persoonlijke zorgvergelijker blijft voor huidige gebruikers ongewijzigd. Nieuwe gebruikers hebben deze inmiddels ontvangen.

Wat veranderd bij DAK Zorg?

  • Alle polissen van Avéro Achmea verhuizen naar Zilveren Kruis Achmea. Polishouders zijn inmiddels op de hoogte. Zilveren Kruis voegt de twee intermediaire zorgverzekeringen samen tot één product. 
  • ONVZ neemt voortaan ook deel aan het aanbod in DAK Zorg. Vergelijk & sluit dus nu ook een ONVZ Zorgpolis voor uw klanten.

Meer info
Voor meer informatie kunt u terecht op wijzijndak.nl/dakzorg.

Nog geen lid?

Wilt u de DAK Zorgvergelijker gebruiken maar bent u nog geen lid van DAK? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Contact