DAK start samenwerking met Vista Hypotheken

Vista Hypotheken breidt door de samenwerking met DAK Intermediairscollectief haar distributienetwerk verder uit. De nieuwe samenwerking betekent dat vanaf vandaag ruim 1500 onafhankelijke adviseurs via DAK aan de slag gaan met het nieuwste label van de Rabobank.

Floor van Workum, directeur Vista Hypotheken:
"Met trots kondigen wij vandaag onze samenwerking met de solide coöperatie DAK aan! Via DAK komt Vista Hypotheken beschikbaar voor een grote groep kwalitatief hoogstaande intermediairs. Hiermee breiden wij ons distributiepotentieel fors uit en worden de groeiambities van Vista gerealiseerd".

De rentetarieven en moderne voorwaarden van Vista Hypotheken geven adviseurs meer maatregelen voor starters en jonge doorstromers. Deze klanten kiezen steeds meer voor een lange rentevaste periode met een scherp tarief en duidelijke voorwaarden. Daarnaast biedt Vista Hypotheken een ruimere verstrekking bij energiebesparende mogelijkheden en is de offerte kosteloos te verlengen. Zo is de offerte bij bestaande bouw 6 maanden (3 + 3) geldig en bij nieuwbouw 12 maanden (3 + 9). Ook is er geen boeterente bij het aflossen met eigen geld en daalt de rente automatisch mee als de klant in een lagere LTV-klasse valt.

Snel zekerheid
Tim Rijvers, Algemeen Directeur bij DAK, pleit voor een breed assortiment kwaliteitsproducten:
”De samenwerking met Vista Hypotheken is een mooie aanvulling voor onze hypotheekadviseurs. Dankzij onze offertevolmacht kunnen zij rekenen op een snel en voorspelbaar acceptatietraject.”

Een professioneel team acceptanten zorgt voor een snelle verwerking van de hypotheekaanvraag. Adviseurs ontvangen binnen enkele uren het renteaanbod en goedgekeurde dossiers worden binnen 2  werkdagen beoordeeld voor finaal akkoord.

Over Vista Hypotheken
Vista Hypotheken is een dochteronderneming van Rabobank en een aanvulling op haar bestaande dienstverlening en advisering op het gebied van hypotheekverstrekking. Met Vista vergroot Rabobank Groep het aanbod voor alle klanten in de markt en investeren ze in het intermediaire kanaal. Vista verstrekt eenvoudige hypotheken met duidelijke acceptatiecriteria en prima voorwaarden via onafhankelijke adviseurs. 

Koen Ooms, Salesmanager Vista Hypotheken:
“Vista zet zich in voor verduurzaming van de woningmarkt. Door het bieden van rentekorting aan nieuwe klanten met een energielabel A (nieuwbouw of bestaande bouw vanaf 2006). Ook bestaande klanten die tijdens de looptijd verduurzamen naar energielabel A, komen in aanmerking voor deze rentekorting”.

Samen met Rabobank, CMIS en Dukers & Baelemans is de opleiding Erkend duurzaam wonen ontwikkeld. Deze opleiding is beschikbaar voor kostprijs en helpt de adviseur om verduurzaming mee te nemen in elk hypotheekgesprek. 

Over DAK Hypotheken
DAK Intermediairscollectief is hét collectief van en voor onafhankelijke en ondernemende adviseurs. Door haar leden is DAK in staat om samen aan de toekomst te bouwen en gelijktijdig de onafhankelijkheid te borgen. Met de brede dienstverlening van DAK maken we het verschil op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten en beschikt elke adviseur altijd over een passende oplossing voor zijn klanten.

Persberichten
25 november 2019

Meer weten over Vista Hypotheken?

Neem contact op met onze hypotheekspecialisten via 030 666 00 08 of hypotheken@dak.nl.

Contact