DAK introduceert unieke autoleaseformule

Persberichten

Nieuwegein, 17-06-2020

DAK breidt als eerste service provider de dienstverlening uit met autoleaseproducten. Via de nieuwe dienst ‘DAK Autolease’ hebben de aangesloten adviseurs toegang tot een exclusief en scherp geprijsd leaseaanbod voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De adviseurs van DAK spelen hiermee in op een groeiende trend waarbij consumenten en bedrijven steeds meer overstappen naar leaseproducten.

Tim Rijvers, Algemeen Directeur DAK: “We zien dat consumenten massaal de overstap maken naar autolease. Reden er in 2014 ongeveer 17.000 private lease auto’s rond in Nederland, in 2018 waren dat er al 150.000! Omdat de autoverzekering vaak al in het leaseconcept is inbegrepen, is het aanbieden van autolease een perfecte aanvulling voor onze adviseurs”.

Daarnaast heeft de huidige crisis impact op de financiën van veel Nederlandse huishoudens. De auto is daarbij een belangrijke kostenpost met soms onverwachte hoge kosten. Financieel adviseurs helpen om de kosten en uitgaven zo goed mogelijk voor hun klanten in balans te brengen. Met DAK Autolease kunnen zij daarbij nu ook de keuze voor een leaseauto adviseren. Het aanbieden van een leaseauto kan voor veel klanten een goede oplossing zijn om voor een vast bedrag zorgeloos auto te rijden en om snel over een tijdelijke auto te beschikken.

De leaseformule
DAK Autolease is ontstaan vanuit een groeiende behoefte om de consument goed te begeleiden bij het aangaan van een leasecontract. Gefaciliteerd door leasepartner Autoleaseman worden via het portaal van DAK Autolease goede leasedeals voor Private Lease, Operational Lease, Financial Lease en Short Lease aangeboden. Adviseurs hebben zo altijd een geschikte leaseauto passend bij het financiële plaatje van de klant. Het aanbod varieert per segment en loopt uiteen van kleine tot zeer luxe elektrische auto’s. Voor de zakelijke klant komt er tevens een aanbod bedrijfsauto’s beschikbaar.

Meer over DAK Autolease

Tim Rijvers

Consumenten maken massaal de overstap naar autolease.

 ~ Tim Rijvers, Algemeen Directeur DAK.