DAK en De Nederlandse bieden toegang tot de vastgoedmarkt.

Nieuws Persbericht

DAK Intermediairscollectief biedt samen met hypotheekverstrekker De Nederlandse haar adviseurs een financiële oplossing voor professionele beleggers die op zoek zijn naar financieringen voor te verhuren woningen en appartementen.

Tijdens het adviesgesprek krijgen adviseurs steeds vaker vragen over mogelijkheden om zakelijk en belegd vastgoed te financieren. De verhuurhypotheek van De Nederlandse biedt hierin een uitkomst en verstrekt tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. Daarbij geldt een maximale hoofdsom per lening van € 2.000.000,- en maximaal € 5.000.000,- per leningnemer.

Tim Rijvers, Algemeen directeur van DAK:

”Adviseurs van DAK willen voor hun klant op een efficiënte wijze maatwerk kunnen leveren. Met De Nederlandse bieden wij onze adviseurs extra mogelijkheden.”

Snelle processen

Samen met De Nederlandse biedt DAK haar klanten snel inzicht in deze financieringsmogelijkheden. Een renteaanbod binnen één werkdag en complete dossiers beoordeeld in 72 uur. Ook kunnen adviseurs rekenen op raad en daad van ervaren acceptanten die ondersteunen bij complexere aanvragen, zoals een buy to let hypotheek.

Paul Wessels, Directeur Tulp Group:

”De manier waarop DAK werkt, sluit perfect aan bij hoe De Nederlandse zich verder wil ontwikkelen. Met DAK hebben wij een professionele samenwerkingspartner en een uitgebreid aanvullend netwerk van adviseurs.”

Over de Nederlandse
De Nederlandse is een geldverstrekker gespecialiseerd in het financieren van te verhuren woningen en appartementen. De verhuurhypotheek kenmerkt zich door uitstekende voorwaarden tegen een scherpe rente, de driemaands-variabele rente én de mogelijkheid tot een bouwdepot. De aflossingscomponent is zeer laag met de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar. Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken. Beide organisaties opereren gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit.

Over DAK Intermediairscollectief
DAK Intermediairscollectief is al 40 jaar hét collectief van en voor onafhankelijke en ondernemende adviseurs. Door haar leden is DAK in staat om samen aan de toekomst te bouwen en gelijktijdig de onafhankelijkheid te borgen. Met de brede dienstverlening van DAK maken we het verschil op het gebied van verzekeringen, hypotheken, kredieten en autolease. Zo beschikken onze financieel adviseurs altijd over een passende oplossing voor hun klanten.