Mogelijkheden

Kredieten worden vaak consumptief krediet genoemd. Dit is een verzamelnaam voor allerlei soorten kredieten die voor persoonlijk gebruik afgesloten kunnen worden. Met uw adviseur kunt u kijken welke vorm van krediet het beste aansluit bij uw situatie, of dit nu zakelijk, consumptief of private lease betreft. Hieronder staan de belangrijkste kredietvormen:

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet is er geen einddatum vastgesteld. Hierdoor kunt u de lening continue aflossen en betaald u rente. De afgeloste bedragen zijn vervolgens ook weer op te nemen. De rente van een doorlopend krediet zijn variabel, waardoor uw maandlasten lager of hoger kunnen worden gedurende de looptijd.

Persoonlijk lening

Bij een persoonlijke lening is er een vaste rente en looptijd. Vooraf is dus precies bekend wat de maandlasten zijn en wanneer de lening afgelost is.

Restschuldfinanciering

Een restschuld kan verhuisplannen in de weg staan. Maar dankzij onze Restschuldfinanciering hoeven de verhuisplannen van uw klanten niet de ijskast in, ook niet wanneer de huidige woning onder water staat. De Restschuldfinanciering is een persoonlijke lening met een lage maandtermijn, een vaste rente, een looptijd van maximaal 15 jaar en in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Beter Wonen Financiering 

Woningverbetering meefinancieren in een (tweede) hypotheek is vaak lastig. Interbank biedt uw klanten een alternatief, waardoor de verbouwplannen toch kunnen doorgaan: de Beter Wonen Financiering voor bestedingsdoelen met een lange levensduur. Ook de Beter Wonen Financiering is een lening met een lage maandtermijn, een vaste rente, een looptijd van maximaal 15 jaar en in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Financial Lease

De laatste tijd is het privé leasen van een auto mogelijk. In plaats van kopen, betaalt u een leasemaatschappij maandelijks een bedrag om de auto te rijden. De auto blijft juridisch van de leasemaatschappij.

Zakelijk

DAK biedt geen zakelijke kredieten aan.