Bij het adviseren over de financiering van energiebesparende maatregelen komt het nodige kijken voor u als adviseur. We verduurzamen niet alleen meer ons vervoer maar ook onze woningen. Verduurzaming in de hypotheeksector leeft! 


Neemt u duurzaamheid al mee in uw adviesgesprekken? Huizenbezitters willen hun steentje bijdragen of besparen op de energiekosten om nul op de meter te bereiken. Wat hun drijfveer ook is, u kunt dit meenemen in uw adviesgesprek. Graag nemen wij u mee in de wereld van verduurzaming en energiezuinig wonen.

Voor wie is dit interessant:

  • Klanten die een nieuwbouw woning kopen
  • Klanten met een zuinige bestaande woning
    Wist u dat vrijwel alle woningen vanaf 2006 minimaal energielabel A hebben?
  • Klanten die hun woning willen verduurzamen

Duurzame financieringsmogelijkheden voor verduurzaming:

  • Energiebesparende voorzieningen (EBV)
  • Energiebespaarbudget (EBB)
  • Subsidie

Wist u dat...?

... duurzaamheid de afgelopen jaren een steeds belangrijker thema is geworden. Een duurzame woningmarkt is een maatschappelijke opdracht! Met het klimaatakkoord van Parijs is een belangrijke stap gezet om de wereld te verduurzamen. Om de klimaatdoelen in Nederland te halen moeten bijna alle gebouwen in Nederland aangepakt worden. Dat betekent dat er vanaf 2021 ieder jaar 50.000 bestaande woningen verduurzaamd moeten worden. In 2030 moet dit aantal al zijn gestegen naar 200.000 woningen per jaar. 

Mijn Hypotheekdossier

Bent u klaar voor de klant van morgen? Met dit online hypotheken platform voldoet u aan de behoefte van de klant om zelf zaken te kunnen regelen, maar behoudt u als adviseur de regie.

Meer info