Wim Koot doet herintrede in bestuur DAK

Algemeen

Na een periode van 15 jaar keert oud-voorzitter Wim Koot terug in de raad van bestuur bij DAK Intermediairscollectief. Tijdens de algemene ledenvergadering werd hij benoemd en zijn rol als bestuurslid bekend gemaakt aan de leden. Samen met het bestuur van DAK gaat Koot zich focussen op het versterken van de onafhankelijke positie van financieel adviseurs. 

Als lid van de coöperatie bekleedde Wim Koot verschillende bestuursfuncties bij DAK. Zo was hij secretaris, penningmeester en tot 2005 verantwoordelijk als voorzitter in de raad van bestuur. Na zijn bestuurdersrol bleef Wim nauw betrokken bij DAK en groeide de coöperatie van 300 naar ruim 1500 leden. Ook heeft hij DAK zien veranderen, want daar waar DAK ‘in zijn tijd’ bekend stond als een postenbank, is Wim ontzettend trots te zien dat deze is uitgegroeid tot een volwaardig Volmacht- en hypothekenbedrijf en een belangrijke speler is in de financiële dienstverlening.

Momenteel is Wim vennoot bij advieskantoor Jansen en Partners en houdt zich onder andere bezig met financieel advies voor ondernemers en ondernemingen. Zijn ervaring als businesscoach, docent, spreker en financieel planner neemt hij mee in zijn nieuwe rol bij DAK. In de raad van bestuur staat hem de taak om samen met de andere bestuursleden na te denken over de toekomst en de koers van DAK. “Als lid van de coöperatie heb ik ervaren hoe DAK in staat is om voor haar leden de toegang tot een veranderende markt optimaal te houden. Ik heb ontzettend zin om weer deel uit te maken van de raad van bestuur en mee te denken over de volgende stap van DAK.”

10 juli 2019