DAK Hypotheekacademy: Hypotheek voor woningverhuur

Kan ik een woning kopen voor de verhuur? Ongetwijfeld krijgt u als hypotheekadviseur vaak deze vraag, want verhuurhypotheken zijn door de lage rentes en hoge huurprijzen enorm populair. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij DAK, kom dan donderdag 8 november naar de DAK Hypotheekacademy. 

De Hypotheekacademy is volgeboekt! Neem contact op met support@dak.nl om u aan te melden voor de reservelijst.

De DAK Hypotheekacademy is een kennisevent voor hypotheekadviseurs met diverse interessante thema’s. Omdat DAK nauw samenwerkt met veel geldverstrekkers en business partners kunnen wij voor u de meest relevante sprekers voor deze sessies uitnodigen.

Donderdag 8 november leggen wij de focus op Hypotheken voor woningverhuur. Hoe werkt dat precies en bij welke maatschappijen kunt u als onafhankelijk adviseur terecht? Graag brengen wij u tijdens dit kennisevent in contact met hypotheekverstrekkers die zich specialiseren in vastgoed-, verhuur- en beleggingshypotheken. Zij geven toelichting op het acceptatiebeleid en geven tips hoe u uw klant kan helpen met het beste advies en de snelste service.

Locatie

De Hypotheekacademy vindt plaats bij DAK

Locatie: Marconibaan 57 
Datum: 8 november 2018
Tijd: 9:30 uur - 12:30 uur (aansluitend lunch)

Programma

De hypotheekspecialisten van DAK zijn uw sparringpartner en denken graag met u mee. Zo komt u altijd tot de best passende oplossing voor uw  klant.

Marc de Ruijter
Manager DAK Hypotheken

De Woningverhuur Hypotheek van Woonfonds maakt het voor consumenten mogelijk om een huis te kopen en te verhuren. Onafhankelijke woningverhuur specialisten kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek graag naar de mogelijkheden voor u.