Werken bij DAK

Bij DAK ben jij hét aanspreekpunt voor de adviseur en de spin in het web van de financiële dienstverlening. Doordat je heel divers contact hebt met collega’s, adviseurs en ruim 170 verschillende maatschappijen, ziet elke dag er anders uit. Bovendien zijn er tal val opleidingsmogelijkheden en krijg jij alle ruimte om je binnen de financiële dienstverlening verder te ontwikkelen.

Bij DAK houden we er van om snel te schakelen en daarom zoeken we altijd naar mogelijkheden om onze leden positief te verrassen. Zo zetten we samen die extra stap en zijn we betrouwbaar, betrokken, resultaatgericht en vooral verrassend.

Kijk hieronder hoe jij kunt bijdragen aan het succes van DAK!

Als Manager Hypotheken geef je operationele sturing aan de afdeling en lever je een actieve bijdrage aan verbeteringen en ontwikkeling van het hypotheekbedrijf. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de kernwaarden van DAK; betrouwbaar, betrokken, resultaatgericht en verrassend, waarbij voor de klant net die ene extra stap wordt gezet.

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • de dagelijkse leiding en het aansturen van de afdeling hypotheken en kredieten;
  • het stimuleren en initiëren van systeem- en procesverbeteringen;
  • het bewaken dat de teams binnen de vastgestelde SLA & ISAE3402 -normen functioneren.

Bekijk

Heb jij een passie voor de zakelijke markt en denk jij graag in oplossingen? DAK is op zoek naar een Acceptant Volmacht met focus op de zakelijke markt.

Bekijk

Staat er bij 'actuele vacatures' momenteel niets voor jou bij? Heb je wel zin om bij DAK aan de slag te gaan? Laat dan je cv én motivatiebrief achter via hr@dak.nl zodat wij contact met je kunnen opnemen als er zich voor jou een interessante vacature voordoet.

Bekijk

 

 

Werken bij DAK

Klaar voor de volgende stap?

Bekijk alle vacatures en solliciteer direct op jouw nieuwe baan!

Alle vacatures