DAK Academy Verzekeringen - 1 oktober

Fusies, overnames en buitenlandse verzekeraars die hun intrede doen. Welke impact hebben deze op de rol van de assurantieadviseur en hoe gaat u het verschil maken voor uw klant? Meld u aan voor de DAK Academy Verzekeringen op 1 oktober en ontdek hoe DAK zich inzet voor uw belangen.

Graag heten wij u welkom op dinsdag 1 oktober waarin wij u meenemen in de laatste ontwikkelingen bij DAK Volmacht. Met een nieuw persoonlijk verzekeringsvoorstel, een forse uitbreiding aan verzekeringen, een verbeterd schadeproces en een vernieuwd administratiesysteem brengen we u weer helemaal op de hoogte.

Ook voor DAK Provinciaal hebben we u genoeg te vertellen. Graag praten we u bij over nieuwe extranetten, samenwerkingen en de laatste ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt.

Meld u aan via onderstaand aanmeldformulier.

Kennis maken
De DAK Academy Verzekeringen vindt plaats op kantoor bij DAK. Heeft u altijd al eens kennis willen maken met onze verzekeringspecialisten of benieuwd naar die persoon die net even die extra stap zette waardoor uw klant toch goed is verzekerd? Dit is de ultieme gelegenheid om nader kennis te maken en de samenwerking te bekrachtigen.

Optionele trainingen
Heeft u al iets vernomen over de vernieuwingen in ons administratiepakket MyOffice? Na afloop van het plenaire gedeelte bieden we u graag de mogelijkheid voor een interactieve training over het nieuwe Verzekeringsvoorstel en/of het administratiepakket MyOffice.

*Wilt u met meerdere personen komen dan kunt u dit formulier meerdere keren invullen.

Programma

Plenair
09:30 - 10:00 uur: Ontvangst
10:10 - 10:15 uur: Opening
10:15 - 11:00 uur: DAK Volmacht
11:00 - 11:15 uur:  Koffiepauze
11:15 - 11:45 uur: Provinciaal+schade
11:45 - 13:15 uur: Lunch

Optioneel
13:15 - 13:45 uur: Kennismaking myOffice
13:45 - 14:45 uur: Demo verzekeringsvoorstel

Locatie

Locatie: Marconibaan 57 te Nieuwegein
Datum: 1 oktober 2019